DO BOBIKA
Udało mi się wreszcie dostać do Rom monitora (kabel DKU-5, czyli starsza wersja CA-42, okazał się być wskazanym do tego celu), ale występuje kolejny problem. Choć naciskam escape po włączeniu playera, to nie zatrzymuje się na rom monitorze, ale zaczyna zaczyna ładować się system, ładuje się bezskutecznie do końca po czym zaczyna się przewijać komunikat "[OTG Mode]: OTG Mode is running..." i nic nie mogę zrobić, bo nie dostaję znaku gotowości i dostępu do linii poleceń... Co za cholera...?
Nie wiem, co zrobić: emulować inny terminal?
Ni chcę zaśmiecać postów, więc w załączniku w pliku txt jest zapis botowania. Rzuć okiem, może coś Ci przyjdzie do głowy. A może ktoś inny też coś doradzi...
Witam.
Też tak miałem (nie reagował na escape), trzeba odpowiednio szybko nacisnąć, mi wchodzi jak naciskam escape razem z włączeniem playera (i to nie zawsze). Jak naciskałem w chwili gdy wyświetlał komunikat, to już było za późno. Wersję playera pewnie mamy tą samą bo u mnie mimo tego, że bootloader nie zmieniony, to też tylko flash i ram po 128MB pokazuje. Używam kabelka po comie własnej roboty (na 2 tranzystorkach).
pozdro