Cześć, jakieś przewidywane promocje dla tego modelu na piątek? Warto dopłacać względem serii 845? Dziękuję i pozdrawiam forumowiczów.Tylko 85c855 TCL- ten spełni wszystkie oczekiwania.
Cześć, jakieś przewidywane promocje dla tego modelu na piątek? Warto dopłacać względem serii 845? Dziękuję i pozdrawiam forumowiczów.Tylko 85c855 TCL- ten spełni wszystkie oczekiwania.
Czekaj dłużej.LG 77c45 dziś można mieć już za 9332.40 PLN
kusi....
czemu? na co?Czekaj dłużej.
Bierz w tej cenie C4.czemu? na co?
Ale to jest telewizor nie do oglądania, to telewizor do powieszenia na ścianie żeby ładnie wyglądał. Obraz na tym to jest słaby.Kusi mnie jeszcze Samsung The Frame 85" za 9 332,40 zł
wiem że to zupełnie inna bajka...
no własnie, trzeba wybrać mniejsze złow każdym jednym tv masz kompromisy
Chyba tylko w dwóch przypadkach. Jak jest wyłączony i jak tapetę wyświetla. Z MiniLed nie ma startu a co dopiero z OLED.Oczywiście, że do oglądania.
Mało tego, w wielu przypadkach może wypaść lepiej od topowego oleda, ale żeby to zrozumieć, to trzeba trochę potestować na własnej skórze, a nie ślepo oglądać "testy".
matek,
Zależy co i w jakich warunkach oglądasz.
Jak Ci się podoba matowa matryca, to w czym problem?
Jak najbardziej się zgadzam, że nie ma startu do OLED. Jak każdy MiniLed nie mówiąc już o niższych technologiach. Ale za to reszta poza B9 nie ma startu do B7. Bravia 7 niestety nie dla mnie już. Zastąpiła u syna TCL C845 i wreszcie syn wie, że ma tv U mnie średni OLED zamieszkał. A to, że nie ma startu to znaczy, że nie ma startu i wyświetla nieporównywalnie gorszy obraz. Może nie, aż tak żeby napisać nie porównujmy g... do w... ale jednak. Tv ma być do każdych warunków. Co to znaczy w specyficznych? W ziemiance zamontowany?Co to znaczy nie ma startu? Czy każdy tv od razu musi być topowym oledem, żeby można było cokolwiek obejrzeć?
Co to w ogóle za posrana narracja, moje ekrany matowe też nie mają startu do oledów - a jednak wyświetlają w specyficznych warunkach o niebo lepiej treści.
Wklejałem zdjęcia i tłumaczyłem zjawisko.
Twoja Bravia 7 z wypłowiałą matrycą w ciągu dnia niczym najtańsza Manta z Auchana, też nie ma startu do Oledów Samsunga, czy LG.
No i co, nie da się oglądać?
Tv ma być do każdych warunków. Co to znaczy w specyficznych? W ziemiance zamontowany?