Nie kręć wyrywając z kontekstu. Ja tutaj widzę jedynie niezaprzeczalne wady OLED. Nigdzie nie mogę znaleźć krytyki obrazu. Szukaj dalej. Dodatkowo jak każdy ten mój post rozwiniesz to tam też pewnie będzie, że oled najlepszy obraz ale dlaczego u mnie to słaby wybór.
Ty masz chorobę dwubiegunową?
Psioczyłeś, to Ci to udowodniłem, teraz konfabulujesz, że nie o takie psioczenie chodziło : D
Logiczne, że nie chodziło o jakość obrazu Oleda, a użytkowanie takiego tv na co dzień - w domyśle, wypalanie itd. i to chodziło, a teraz się okazuje, że masz go jednak w salonie ; )
No, ok. Ja wysiadam. Nie wciągaj mnie w to już.
To jak belka za 3k jest przewartościowanym shitem dla nowobogackich to jakiś w miarę sensowny sprzęt 7.1 za kilka razy tyle czym jest i dla kogo?
Na prawdę trzeba Ci to tłumaczyć?
Nie widzisz (słyszysz) różnicy, pomiędzy pełnozakresowym sprzętem audio, z pełną separacją wielokanałową, a kawałkiem plastiku wielkości kija bejsbolowego?
Mój centralny ma większy gabaryt, jak 20 sztuk grajbelki pokroju Bose i zapewniam, że nie jest to bez znaczenia.
Po za tym jakie 3k? Zestaw z subem, to jakieś 7k z tego co widzę, a z surroundami pewnie z bliżej 10k.
Owszem, taka belka może cieszyć, pod warunkiem, że porównujemy do głośników tv, a nie pełnozakresowego sprzętu audio.
Pomijam już fakt, że za 80% taniej, można zbudować na niezależnych kanałach cokolwiek chociażby na Pascalach od Sony + używany ampli i wciąga tego Bose za ułamek ceny.
Natomiast sprzęt o którym ja pisze, jest dla użytkowników którzy mają jakiekolwiek pojęcie o KD, a przede mają świadomość, jakiej jakości ten tor audio można uzyskać w domu.
Zresztą całe to forum oparte jest na skrzynkach, wzmakach, końcówkach mocy, wszelkiej maści playerach czy w końcu amplitunerach.
Nikogo tu nie obchodzą psychiczni ekoterroryści i wszelkiej maści nawiedzone persony, chcesz żeby grało, to waty musi wciągać. Nie ma zmiłuj