A co bierze Cię na sufitowe?
Piękna sprawa tylko to już trzeba mieć pomieszczenie przystosowane pod kino.
Proszę bardzo:Czy , to już koniec formatu na BR ? Coś się jeszcze ukazało z Atmosem lub DTS X ? Jakieś jaja sobie robią
Gdzie w pl mozna nabyć płyty z demo Atmos i DTS X ? Jakie wydania możecie polecić ?
Nigdzie. Chyba, że na zamówienie przez jakiś sklep. Swego czasu, kupowało się tego typu płyty (demówki) na Audio Video Show. Nie wiem jak jest teraz. Ale generalnie, nie są to tanie rzeczy. Wystarczy przejrzeć eBay. Sam mam kilka takich tytułów, ale zakupionych w US.Gdzie w pl mozna nabyć płyty z demo Atmos i DTS X ? Jakie wydania możecie polecić ?
Proszę bardzo:
Filmy z Dolby atmos oraz napisami polskimi (aktualizacja na bieżąco..;
1. Snajper
2. Wojownicze żółwie ninja
3. Terminator Genesis
4. Transformers 4
5. Mad max 4
6. Jupiter intronizacja
7. Szubienica
8. San Andreas
9. Mission Impossible Rogue Nation
10. Niezłomny,
11. Kryptonim UNCLE
12. Minionki
13. Ewolucja planety małp
14. Everest
Ok dzięki posłucham Twojej rady i napewno nie zawiesze tych głośników bliżej sciany niz kolana a moze nawet ciut dalej.
U mnie nie bedzie sufitu podwieszanego. Przeczytalem wątek poświęcony Atmosowi na AVSForum i tam polecali ciekawe rozwiazanie ze specjalnymi głośnikami KEF z serii T (ja zdecydowalem się na najmniejsze 101) które mozna zamontować bezposrednio na suficie. Wiec odpada kupa roboty typu obudowa glosnika czy w ogóle konstrukcja sufitu podwieszanego. Same głośniki są tak płaskie że nie szpecą sufitu. Jak juz je zainstaluje (nie wiem czy ten weekend czy nastepny) to wrzuce fotke jak to wyglada.