Przecież nikt nie pisze, że słabo mieć dedykowane kino. Jedyne co tutaj widzę to raczej "w tej cenie zrobiłbym coś mniej jarmarcznego" ;P Sprzęty są zacne. Kasa na aranżacje wydana jest ogromna. Wrażenia w czasie seansu na pewno powalające. Za darmo jakby ktoś proponował, brałbym bez wahania. A i tak muszę napisać po raz kolejny: GDYBYM SAM MIAŁ TAKĄ KASĘ, ZROBIŁBYM ARANŻACJĘ ZUPEŁNIE INACZEJ. Takie gdybanie I co więcej, nie bierz tego do siebie
Pokój jaki pokazał lolek we wcześniejszych postach.Taki chcę!!Ale nie będę miał he.Sprzet na zewnątrz jak najbardziej..Lubię patrzeć jak pracuje (sub)
Dobra sugestia bo od kilku dni formu żyje tylko tym tematem... i już trochę nudno od dywagacji
Polecam przenieść się do tematu HDforum - Zgadywanka lub HDforum - kobiety, audio... i nie tylko (temat 18+)
Szczególnie, że ten drugi od tygodnia jest martwy...
DefTechy tyle kosztują i to nie dlatego że są do Atmos, z tego co kojarzę, to jak ktoś je ma, to do frontów można dokupić tylko nakładki do systemuJa znalazłem coś takiego.
Zestaw głośników do kina domowego 5.0.2 z Dolby Atmos Definitive Technology SR-8080BP + CS-8080HD + BP-8060ST + A60 cena
Co do ceny, to chyba lekkie przegięcie.
Ha ha, pisałem:Jak patrze to Harmana zrobiło się ogromnie dużo w innych segmentach rynku.
Stali się właścicielem np. yurbuds | Developed by Athletes