Ale na jakie bo wszędzie mam polskie i nicZmień kodowanie napisów.
To ja wiem bo tak mam w TV ustawione i napisy jak ta lala ładne i czytelnekodowanie powinno być środkowoeuropejskie lub UTF-8
Tak film to kopia zapasowa a nie orginał i jest na usb nagrana. Chodzi o to iż na Tv czcionka jest idealna, gorzej już jest jak ten sam plik odtwarzam z 3313ud i się zastanawiam gdzie i czy w ogóle da radę zmienić czcionkę w 3313ud aby była tak wyraźna jak na Tv.puszczasz to z dysku? jeżeli tak, to pokombinuj w ustawieniach kodowania pobieranego pliku, a nie w ustawieniach sprzętu
Napiprojek korzystam i nie miałem nigdy problemu. Czy to Samsung bl odtwarzacz, czy tv Samsung, nawet na tablecie śmiga super. To chyba nie chodzi o program tylko o zmianę kodowania napisóww 3313ud w tv zmieniłem kiedyś na środkowaeuropa i super a tu hmmm nie wiem gdzie i czy w ogóle się da zmienić.Zawsze można programem Qnapi ściągnąć napisy do filmu w wybranym kodowaniu, tak jest chyba najwygodniej.
Jest poprawa ale nadal to nie to samo co na TV. Dziękuję za podpowiedzjak korzystasz z napi to w ustawieniach zmień na kodowanie ANSI i zobacz czy łyknie
Filmów na płytach mam około 40szt. i kupuje bo fajne tytuły w dobrych cenach są promocyjnych.Po co Ci BD, do odsłuchów stereo, czy kupujesz filmy?
No dobra nie wiem czy dobra cena ale za Denon AVR-X6200W dałem 950funtów + 62funty przesyłka. Jest na gw i pochodzi prosto od Denona, sprzedany taniej ze względu na dwie rysyAuc, pewnie zabolalo po kieszeni bd i ampli 6200.
Wzmaka zapomniales postawic na "gorke"
To juz z ciekawosci napisz ile dales za tego demona 6200.
Szczerze nie wiem bo dopiero co do prądu go podłączyłem, wizualnie woow robi wrażenie 3200w przy nim to taki se amp av.Jak są filmy na BR, to ok. Myślałem, że korzystasz tylko z plików.
Uzupełnij sygnaturę, nie zauważyłem tego 6200. Gratuluje.
Jak wrażenia?