Dali Zensor 7/1/vokal set 5.0 ale jaki Amplituner AV???

kodowanie powinno być środkowoeuropejskie lub UTF-8
To ja wiem bo tak mam w TV ustawione i napisy jak ta lala ładne i czytelne
e667f258ad8fae83d2d754705b3346a6.jpg

Ale w 3313Ud hmmm....czcionkę można nawet kaszubską ustawić a środkowoeuropejskuej nie znalazłem czy UTF-8 no chyba że mi gdzieś to uciekło ;)

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

puszczasz to z dysku? jeżeli tak, to pokombinuj w ustawieniach kodowania pobieranego pliku, a nie w ustawieniach sprzętu
Tak film to kopia zapasowa a nie orginał i jest na usb nagrana. Chodzi o to iż na Tv czcionka jest idealna, gorzej już jest jak ten sam plik odtwarzam z 3313ud i się zastanawiam gdzie i czy w ogóle da radę zmienić czcionkę w 3313ud aby była tak wyraźna jak na Tv.

Dubek

Member
Bez reklam
A w opcjach tego playera nie ma czasem możliwości zmiany kodowania napisów? Teoretycznie na takim sprzęcie powinna być.

Zawsze można programem Qnapi ściągnąć napisy do filmu w wybranym kodowaniu, tak jest chyba najwygodniej.
Napiprojek korzystam i nie miałem nigdy problemu. Czy to Samsung bl odtwarzacz, czy tv Samsung, nawet na tablecie śmiga super. To chyba nie chodzi o program tylko o zmianę kodowania napisóww 3313ud w tv zmieniłem kiedyś na środkowaeuropa i super a tu hmmm nie wiem gdzie i czy w ogóle się da zmienić.

jak korzystasz z napi to w ustawieniach zmień na kodowanie ANSI i zobacz czy łyknie
Jest poprawa ale nadal to nie to samo co na TV. Dziękuję za podpowiedz ;)
Ps.
Lepsze takie napisy niż te co były.
Tak teraz jak usb pod bl 3313ud wyglądają
ef9a74f82606536859682ed9e4c92173.jpg

A tak jak usb pod Tv
89b6156fff9ca4d12b6a62ce52bdafd5.jpg

Na bl poprawa jest ale na tv supet czytelne są

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Auc, pewnie zabolalo po kieszeni bd i ampli 6200.

Wzmaka zapomniales postawic na "gorke"
To juz z ciekawosci napisz ile dales za tego demona 6200.

Armanig pewnie do tego i do tego. Kapusta bodajze pisal ze nie ma roznicy pomiedzy tym BD a CD720 wiec po co przeplacac...

Ostatnia edycja:
Po co Ci BD, do odsłuchów stereo, czy kupujesz filmy?
Filmów na płytach mam około 40szt. i kupuje bo fajne tytuły w dobrych cenach są promocyjnych.
Wiem że pisałem iż też używam USB do filmów ale więcej filmów na oryginalnych płytach oglądam z rodziną.
Muzyki mam mniej na cd ale mam nadzieję że to też się zmieni po ponoć ten 3313ud też dobrze sobie z nimi radzi.

Auc, pewnie zabolalo po kieszeni bd i ampli 6200.

Wzmaka zapomniales postawic na "gorke"
To juz z ciekawosci napisz ile dales za tego demona 6200.
No dobra nie wiem czy dobra cena ale za Denon AVR-X6200W dałem 950funtów + 62funty przesyłka. Jest na gw i pochodzi prosto od Denona, sprzedany taniej ze względu na dwie rysy
eb9f635f23b92d9b3c6b17b8b1fd9f9e.jpg

Chyba okazja była w takim stanie.
Nie zabolało aż tak bo kasa była z wcześniejszej sprzedaży zabawek ;)
Teraz tylko kolumy do szczęścia potrzebne .
Wzmacniacz chyba będzie na samym dole, jeszcze się okaże bo nie ma mnie w domu aby razem "klocki" po składać.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jak są filmy na BR, to ok. Myślałem, że korzystasz tylko z plików.

Uzupełnij sygnaturę, nie zauważyłem tego 6200. Gratuluje.
Jak wrażenia?

Jak są filmy na BR, to ok. Myślałem, że korzystasz tylko z plików.

Uzupełnij sygnaturę, nie zauważyłem tego 6200. Gratuluje.
Jak wrażenia?
Szczerze nie wiem bo dopiero co do prądu go podłączyłem, wizualnie woow robi wrażenie 3200w przy nim to taki se amp av.
Mam nadzieję że za jakiś tydzien wszystko już będzie na cacy ;)

Do góry