jarmalik z tym ciut ciut to chyba lekko przesadziłeś
ale fakt , że dzisiejszy mecz miał chyba lepszą jakośc ( i od poprzedniego meczu i od filmu ) Aż się oglądac chciało 
Edit:
Mnie martwi coś innego. W trakcie trwania filmu nie ma możliwości włączenia napisów. Jest ścieżka DD 5.1 w oryginale ale nie ma napisów. Czyli albo ogladam oryginał w DD 5.1 albo z lektorem w DD 2.0. Mam nadzieję, ze to zmienią wkrótce
Jeśli chodzi o obraz to ja myslę, że jakośc się poprawi jak będzie jakiś nowy transponder i jak będzie na rynku więcej źródła ( czyt. filmów w HD ). Niech mi ktoś udowodni na 100% , że to nie był upscal
? Nastawiałem sie jednak na lepszą jakosc. Na razie dzisiejszy mecz był jakosciowo najlepszy. Ciekawi mnie tylko jedna rzecz - zauważyliście ,że w dzisiejszym filmie większośc scen była raczej mroczna lub krecona w nocy ? Może to też ma jakiś wpływa na jakosc obrazu ogladanego przez nas ? Jakby w jasnych scenach jakośc była lepsza
Wiem , wiem to tylko moje "głupie" domysły ale może coś w tym jest ?
)))
Edit2 :
Aha i zapomniałem o jednym - Aleksander ma w sobie z tego co wiem pełno animacji komputerowej - to też wiele zmienia jesli chodzi o jakosc obrazu ...wydaje się jakby "lepszy"
Edit:
Mnie martwi coś innego. W trakcie trwania filmu nie ma możliwości włączenia napisów. Jest ścieżka DD 5.1 w oryginale ale nie ma napisów. Czyli albo ogladam oryginał w DD 5.1 albo z lektorem w DD 2.0. Mam nadzieję, ze to zmienią wkrótce
Edit2 :
Aha i zapomniałem o jednym - Aleksander ma w sobie z tego co wiem pełno animacji komputerowej - to też wiele zmienia jesli chodzi o jakosc obrazu ...wydaje się jakby "lepszy"
Ostatnia edycja: