jak to się ma do pytania kolegi matyja?Bose to inna liga ja mam pełny zestaw plus czyli Bose 900 , 2× sub700 i sourrandy 700 jestem soundbarowym raju
Nie Ty jeden masz
jak to się ma do pytania kolegi matyja?Bose to inna liga ja mam pełny zestaw plus czyli Bose 900 , 2× sub700 i sourrandy 700 jestem soundbarowym raju
Jeśli masz to dopłacasz, tu kolega wyraźnie napisał jaki ma próg.Tak że lepiej dopłacić do Bose
Spróbuj przełączyć pilotem na TV. Jak mam włączone radio z TuneIn albo Spotify i włączę telewizor, to on gra z głośników wbudowanych (nie prsełącza na belkę) ale wybranie źródła z pilota przełącza na TVDzięki, jutro zerknę jak już znajdę czas by powiercić i zamontować tak na stałe. Wersja softu 6.1.5-12+cbdcde3.
No niesamowicie jest to upierdliwe. Z rana leci radyjko i żeby obejrzeć później tv to reset. Tak jakby belka nadal nasłuchiwała czy coś po wifi przyjdzie nie zauważając że sygnał po kablu już leci. W ustawieniach jest soundbar wykryty tylko bez dźwięku. Kolejny problem mam z PS5, jak zresetuję 900 i uznajmy że wszystko działa bo TV chodzi idealnie. To na Pejaku czasami po prostu dźwięk znika i tu akurat po resecie dużo się nie zmienia, pogra trochę i przestaje. Nie mam ochoty go odsyłać, wiem że Bose jest ok i pewnie wymienią ale szukam rozwiązania bo może problem leży gdzieś indziej. W tizenie włączone CEC, tryb eARC + Atmos i Passthrough na PS5 chyba Dolby. W apce zaawansowany tryb CEC to testuje różne opcje.
Witam serdecznie,
Własnie stoje przed wyborem a w zasadzie już zdecydowałem. Wybór padł na Bose Smart Soundbar 900 - na ten moment sama belka. Z prostego powodu nie bardzo mam gdzie postawić Suba.
Moje pomieszczenie to 35m2
Miałem okazje posłuchać 700 z subem i bez. Sama belka naprawdę daje rade. Szukałem balansu miedzy muzyka a filmem i wydaje mi się to chyba najlepszym wyborem w tym budżecie.
Pytanie mam - jak macie rozwiązane mocowanie do ściany ? Musze dokupić jakiś zestaw dedykowany czy jest w komplecie ? Czy lepiej podłączyć przez HDMI (arc) czy optyczny kabel ?
Jako ciekawostke sluchałem też Bang Olufsena ( ten za 11k) + (tego za 35k ) to 11k gra gorzej niż Bose 900 natomiast ten za 35k zmiażdżył oba - swietne doświadczeni
Mocowanie w komplecie. U mnie jednak stoi na RTV...Witam serdecznie,
Własnie stoje przed wyborem a w zasadzie już zdecydowałem. Wybór padł na Bose Smart Soundbar 900 - na ten moment sama belka. Z prostego powodu nie bardzo mam gdzie postawić Suba.
Moje pomieszczenie to 35m2
Miałem okazje posłuchać 700 z subem i bez. Sama belka naprawdę daje rade. Szukałem balansu miedzy muzyka a filmem i wydaje mi się to chyba najlepszym wyborem w tym budżecie.
Pytanie mam - jak macie rozwiązane mocowanie do ściany ? Musze dokupić jakiś zestaw dedykowany czy jest w komplecie ? Czy lepiej podłączyć przez HDMI (arc) czy optyczny kabel ?
Jako ciekawostke sluchałem też Bang Olufsena ( ten za 11k) + (tego za 35k ) to 11k gra gorzej niż Bose 900 natomiast ten za 35k zmiażdżył oba - swietne doświadczenie
Nic w tym dziwnego - nie chce stawiać go na meblach a na podłodze musiałby stać przed meblami. No chyba że służyłby jako miejsce stojak na kwiatka Sa pewne kryteria z którymi musze się zmierzyć - to wszystko.35m2 i nie ma miejsca na suba
Ale jajca