Auro-3D.

Snikers89

New member
Bez reklam
Ja poczekam troche. Jak Auro wypali to zamontuje Voga. Tylko pytanie jaki glosnik na to przeznaczyc ???? Cos typu moj central to nie ma bata... wazy kolo 15kg...

RAF1977

Banned
Ja kupiłem specjalnie najmniejszy centralny z mojej linii głośników właśnie, żeby go dać na sufit. Ma tylko 13cm głębokości.
Największy centralny, który też kupiłem i czeka na mnie w Polsce, też waży 15kg ☺

Ostatnia edycja:

firestorm7

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem, dlaczego chcecie montować, jako VoG, głośnik typu centralnego. Ja mam siedem, identycznych kolumn efektowych, pracujących jako surroundy. Z tego jedna, jako Top.

RAF1977

Banned
No ja, nie.
Mam różnej wielkości głośniki ale z jednej linii. Wszystkie są za duże na sufit.
A nie chcę mieszać głośników innych producentów.
Chcę mieć wszystkie z jednej linii i u mnie tylko najmniejszy centralny nadaje się na vog.

darekrocznik

New member
Kusi, kusi ten sufitowy, tylko problem kabel - sufit, a dwa suby na rozdzielaczu chyba nie będzie różnicy niż na dwóch wyjściach, jak upmix chodzi z sufitowym ?

Snikers89

New member
Bez reklam
Ja narazie sie w to nie bawie. W tym roku i tak wydalem na kino ponad 3000 tys funtow. Takze kobieta mnie rozniesie jak cos wymysle.

RAF1977

Banned
Taki dodatkowy głośnik, to żaden koszt przy tych 3 tys.☺
Przy 3000 tys tym bardziej 😀

Firestorm7 czekamy na dalsze informacje. ...

Ostatnia edycja:

Snikers89

New member
Bez reklam
Nastepnym zakupem beda srebrne rca lub bluray 4k oppo.
Pytanie co bardziej mi sie oplaca. Bluray bedzie w cenie kolo 600f a kable wyjda mnie cos kolo 800f.

RAF1977

Banned
Ja chyba też się na to oppo skuszę.
Śmieszne. Znam tą firmę z produkcji telefonów, nie miałem pojęcia, że takie dobre odtwarzacze bluray robią 😊
Ale kable za 800 funtów, to już choroba ☺

Snikers89

New member
Bez reklam
Ja chyba też się na to oppo skuszę.
Śmieszne. Znam tą firmę z produkcji telefonów, nie miałem pojęcia, że takie dobre odtwarzacze bluray robią 😊
Ale kable za 800 funtów, to już choroba ☺
Typowo to nie musialbym bym brac 9 rca ale to juz jest na lata. Jeden kosztuje kolo 200zl. Oppo ma chyba najlepsze bluraye na rynku.

RAF1977

Banned
Ja uważam, że ud7007 jest lepszy niż 103d ale gorszy niz 105d.
Niestety, nie wiadomo, kiedy wyjdzie odpowiednik ud7007 w uhd.
Wolał bym Marantza ale nie będę czekał nie wiadomo jak długo.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Jeśli ktoś chce Dali Kompas 6m jako VOG to ja się piszę.
Problem w tym, że trzeba kupić dwie sztuki, dlatego za spółkę bardzo chętnie ;)

Snikers89

New member
Bez reklam
Ciekawe rzeczy piszesz.
Bo nigdzie nie ma już do kupienia dbt 1713 , jest tylko 3313 i być może Denon coś szykuje.
Pytalem sie w sklepie Richer Sound menadzera sprzedazy. A oni maja nawet opcje ze mozna zrobic zamowienia z przedsprzedaza. Powiedzial mi ze na dzien dzisiejszy jest dostepny samsung i panas co akurat mnie nie interesuje. I ze w grudniu bedzie Oppo. Zas ludzie sie pytali takze o Denona, Marantza i Onkyo. Kontaktowal sie z dystrubutorami na Anglie i taka wlasnie odpowiedz dostal. Czy ty jest ostateczna prawda nie moge powiedziec bo sam tej odpowiedzi nie uslyszalem od tych ze dystrubutorow.
Ale tez widzialem reportaz z dyrekotorem Sony to takze w 1 kwartale nic nie zamierzaja wypuscic choc juz prototyp bluray uhd fdzies tam pokazali. Poki co sa to plotki bez oficjalnego potwierdzenia wiec tylko pozostaje czekac.
Podobno Pioneer cos szukuje na nastepce BDP-LX58.

Ostatnia edycja:
Do góry