Nie. W przypadku głośnika Top, materiał natywny tylko od 10.1 w górę. W przypadku upmixu, dowolny format HD 5.1, lub 7.1. Oczywiście, poza DTS-em X....a jak materiał nagrany jest w 9.1 to procesor puszcza tam jakiś dźwięk, do tego vog?
Wystawiam na portalu aukcyjnymA co jak juz masz 2 suby i myslisz o Vogu?
Ja narazie sie w to nie bawie. W tym roku i tak wydalem na kino ponad 3000 tys funtow. Takze kobieta mnie rozniesie jak cos wymysle.
Typowo to nie musialbym bym brac 9 rca ale to juz jest na lata. Jeden kosztuje kolo 200zl. Oppo ma chyba najlepsze bluraye na rynku.Ja chyba też się na to oppo skuszę.
Śmieszne. Znam tą firmę z produkcji telefonów, nie miałem pojęcia, że takie dobre odtwarzacze bluray robią
Ale kable za 800 funtów, to już choroba ☺
Pytalem sie w sklepie Richer Sound menadzera sprzedazy. A oni maja nawet opcje ze mozna zrobic zamowienia z przedsprzedaza. Powiedzial mi ze na dzien dzisiejszy jest dostepny samsung i panas co akurat mnie nie interesuje. I ze w grudniu bedzie Oppo. Zas ludzie sie pytali takze o Denona, Marantza i Onkyo. Kontaktowal sie z dystrubutorami na Anglie i taka wlasnie odpowiedz dostal. Czy ty jest ostateczna prawda nie moge powiedziec bo sam tej odpowiedzi nie uslyszalem od tych ze dystrubutorow.Ciekawe rzeczy piszesz.
Bo nigdzie nie ma już do kupienia dbt 1713 , jest tylko 3313 i być może Denon coś szykuje.