Peek napisał:Co do ulotki to może zwykła ulotka reklamowa, a w rachunku przyjda jakies informacje na temat HD.
Peek napisał:Fakt, Polsatowi troche klientów odpadnie bo skoro Euro bedzie i tu i tu to klienci stają przed wyborem F1 albo Liga Mistrzów, chyba że F1 tez jest na jakimś kanale obcojęzycznym, bo jak tak to N się o wiele lepiej prezentuje, chociaż nie ma Polsatu zwykłego...
A co do Astera to sobie jeszcze tak wymysliłem, ze jak mają nie dac Polsatu Sport to niech chociaz Nsport dadzą...
BaRiBaL napisał:A mnie np. sport kompletnie nie interesuje i mam nadzieje, ze w Aster przemysla oferte kanalow HD i nie bede musial placic za cos czego nie chce i nie lubie ogladac.
Przydalby sie z grubsza jakis podzial tematyczny proponowanych kanalow HD, by mozna bylo go dla siebie zastosowac, np. filmowy, sportowy.. Albo powiedzmy 10zl oplaty za kazdy kanal HD, wybieram tylko to co mnie interesuje i jestem zadowolony.
Podobno ma tak właśnie być, że kanały hd będą pogrupowane w bloki tematyczne np. sport lub naukowe. ( informacja z infolini aster ).
lbk napisał:dzisiaj w skrzynce znalazłem kolorową ulotkę reklamową i co???
telewizja...internet...telefon... a o HD ni słowa
Peek - na prawdę super, że wygląda ładnie i ma wyświtlacz i hdmi (jakby inne nie miały), tylko co z tego...:hmm:
"Ponoć" ładnie wyglądatucz napisał:Co do ulotek to zupelnie bym sie tym nie sugerowal, bo mogly one byc wydrukowane jeszcze kilka tygodni temu, a teraz sa roznoszone...
A Peek moze lubi patrzec i delektowac sie widokiem dekodera
HDMI to w sumie koniecznosc jesli chcemy wykorzystywac sygnal HD
to chodziło o to że Peek napisał wejścnie a nie wyjście(ofc powinno być wyjście) czy jakoś tak a nie że poprostu lubi patrzeć na HDMI... xdtucz napisał:Co do ulotek to zupelnie bym sie tym nie sugerowal, bo mogly one byc wydrukowane jeszcze kilka tygodni temu, a teraz sa roznoszone...
A Peek moze lubi patrzec i delektowac sie widokiem dekodera
HDMI to w sumie koniecznosc jesli chcemy wykorzystywac sygnal HD
dzisiaj dowiedziałem się (nieoficjalnie ale na 100% pewnie) że mecze Euro08 na żywo nie będą w HD!!!