:hmm: Jeżeli poziom komentatorów jest taki jak na środowym finale PP to ja dziekuję... a płacić za pasek informacji? Wolę internet.mosca napisał:Nawet sam N sport na który tak wszyscy nadają jest wg mnie świetnym kanałem. Co z tego, że ma mało transmisji skoro w każdej chwili mogę sie dowiedzieć co się dzieje w sporcie.
eeee tam nie przesadzaj. Nie będzie im tak źle, poradzą sobie...Peek napisał:Aster przespał sprawe i z PS i z HD i PVR to jest karygodne, jeżeli jednak nie przywrócą na czerwiec PS to stracą połowe klientów
też aż tak żle nie będzie Mi z internetem 10/6, przy podanych cenach, wyszłoby jakieś 260 zł. Czyli sama telewizja prawie tyle co w UPCbluray napisał:Z dalszej wypowiedzi wynika, że HD C+ ( dwa wartościowe kanały HD) można mieć za 6 zł ale po wykupieniu opcji C+ HD SD - czyli za ile w sumie ? Wyjdzie ze 200 zeta !!! Czyli 2400 zł rocznie
Pozostaje mieć nadzieję, że HD podzielą na jakieś sensowne paczki a najlepiej na pojedyńcze kanały.
może to ocenimy, jak już będą, bo na razie wiemy, że... są ładne i mają HDMI. Wybacz, ale to co piszesz to żaden argument, ew. na poziomie dzieci w piaskownicy...Peek napisał:W dodatku UPC serwuje słabsze dekodery, bo nawet małe dzieci wiedzą, ze Philips nie specjalizuje się w dekoderach
Generalnie ciągle w tym wątku króluje qpa spekulacji...