Aster HDTV

PWK

New member
OK, spoko. Też mam nadzieję, że coś u nich ruszy, i to szybko. Różnica między nami jest taka, że Ty i kilku innych forumowiczów patrzycie na to wszystko zdecydowanie bardziej optymistycznie, no ale jakby wszyscy mieli takie samo zdanie, to by strasznie nudno było ;) Nie da się jednak ukryć, że ciała dali. Umowę mam do sierpnia, jak nic się nie zmieni to najwyżej zostawię sam internet i pomyślę nad jakimś talerzem, bo akurat w moim przypadku dobry sport w ofercie to 90% oferty. Peace.

Ostatnia edycja:

zibil79

Member
kono78 napisał:
W Rzeczpospolitej dzis pisza cos o Asterze i o PSextra .

Też czytąłem ten artykuł i jest w nim ogólne niezadowolenie z odłączenia Polsatu jak i sposobu w jaki go wyłączyli. Jest tam nawet wypowiedź rzecznika UOKiK odnośnie wcześniejszego rozwiązania umów z aster w związku z z niedotrzymaniem warunków umowy.
Myśle , że ogólnie to powinno zmobilizować aster do przyśpieszenia działań związanych z włączeniem PS.

Peek

New member
Bez reklam
kono78 napisał:
W Rzeczpospolitej dzis pisza cos o Asterze i o PSextra .

Po tym poście specjalnie kupiłem Rzeczpospolitą a tam...

To co wiemy czyli???

TAK!!! Nie ma i nie wiadomo czy bedzie...

4pac

New member
Heheh - spory szum medialny już sie zrobił z tym Polsatem Sport w Aster..
Zarząd Astera nie ma wyjścia :) ..
No ale przywrócenie samego PS to za mało.. PS Extra dawać ,,, i to szybko zanim ludzie podziękują Astrowi...

michaelius

New member
Najzabawniejsze bylo podsumowanie gdzie ktos zwrocil uwage , ze Polsat nieobiecuje ze w Polsacie sport beda wszystkie mecze :D

4pac

New member
michaelius napisał:
Najzabawniejsze bylo podsumowanie gdzie ktos zwrocil uwage , ze Polsat nieobiecuje ze w Polsacie sport beda wszystkie mecze :D

Nie znam rozkładu jazdy poszczególnych meczy w fazie grupowej ale zdaje sie ze będą sie dublować, wiec puszczenie tylko w ps extra jest fizycznie niemożliwe....Muszą równolegle puścić drugi mecz na zwykłym polsacie sport..

tucz

Member
Hmmm. Kuszace z tym zrywaniem umowy. MOzna sie zalapac na nowa promocje :D
Juz tak w zeszlym roku zrobilem po zmianie regulaminu ;)

de.camillo

New member
witam
Nie widziałem aby ktoś o tym pisał, więc to robię.
Dzwoniłem dziś na info do Aster i powiedzieli mi, że nowe dekodery które mają wprowadzić (za jakiś miesiąc, pewnie to będzie czerwiec) będą również tak jak te obecne bez nagrywarki (bez dysku).
Z tego wszystkiego nie zapytałem o P.Sport
pozdro

Peek

New member
Bez reklam
de.camillo napisał:
witam
Nie widziałem aby ktoś o tym pisał, więc to robię.
Dzwoniłem dziś na info do Aster i powiedzieli mi, że nowe dekodery które mają wprowadzić (za jakiś miesiąc, pewnie to będzie czerwiec) będą również tak jak te obecne bez nagrywarki (bez dysku).
Z tego wszystkiego nie zapytałem o P.Sport
pozdro

Tak jak pisałem wcześniej (źródło media2.pl) podobno dekodery z PVR mają być dostepne na jesien.

Peek

New member
Bez reklam
peter81 napisał:
Czyli wychodzi na to, że HD w Aster będzie dopiero za miesiąc ?

Na infolinii to nic nie wiedzą bo jedni mówią że w połowie maja, drudzy że w czerwcu, ale HD pewnie bedzie w maju, jak mówiła notka dołączona do kwietniowego rachunku.

peter81

New member
Ja im daję czas do końca przyszłego tygodnia. Jak nie będzie żadnych szczegółów nt. Polsat Sport, to rezygnuję i kupuję Polsat Cyfrowy. Niestety :(

qura12

Member
Bez reklam
peter81 napisał:
Ja im daję czas do końca przyszłego tygodnia. Jak nie będzie żadnych szczegółów nt. Polsat Sport, to rezygnuję i kupuję Polsat Cyfrowy. Niestety :(
i tak bd musiał czekać 45 dni na decyzje...

Ostatnia edycja:

peter81

New member
qura12 napisał:
i tak bd musiał czekać 45 dni na decyzje...

Trudno. Będę płacił podwójnie. Wolę nie ryzykować, bo pewnie PC ma teraz multum zleceń i mogą się nie wyrobić z montażem anten przed mistrzostwami europy...

Do góry