wielkie dzięki!
Wielkie DZIEKI!
Jestescie wielcy, kolejny raz przekonuje sie na sobie o fachowosci tego forum, i fachowosci i zyczliwosci forumowiczow!
k: ..ile ja juz dzis k...w poslalem na ten caly aster, ogolnie smieje sie z narzekania na aster bo ze ma programy takie a nie inne itd.. PIERDOLY
to sie nazywa "oferta" i kazdy wybiera jaka chce.. ale jak ktos sie juz decyduje na jakas oferte to mogloby to jakos dzialac.. ok wszystko kazdemu moze sie popsuc.. ale czemu te dziady nie odbieraja telefonow!!! mialem dzis ogromny problem z tunerem (jw. w temacie i inni) i tak naprawde rozwiazalem go w kilkadziesiat sekund dzieki WAM a nie mojemu "laskawemu" dostawcy multimediow jestem w Aster (niegdys PORION, potem ASTER CITY) chyba ponad 15 lat i raczej nie narzekam ale postawmy sprawe jasno, ta firma NIE DBA o swojego klienta tylko o potencjalnego nowego a BOK istnieje tylko na papierze (ew. wirtualnie) i w legendach miedzy smokami a 30 letnimi dziewicami... dzis "wisialem" na infolinii z informacja ze musze poczekac kilka minut 4 razy, raz rekordowo 44 minuty!!!!! przykro mi to stwierdzic ale ASTER JESTESCIE ZWYKLE DZIADY a nie firma swiadczaca uslugi medialne/IT.
Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam wszystkich
P.S. a ten dekoder Kaon to jedna wielka zagadka i prawie codziennie zaskakuje mnie czyms nowym, OSTRZEGAM WSZYSTKICH CHCACYCH PODLACZYC SPRZET AUDIO PRZEZ COAXIAL, ICH DEKODERY NIE MAJA ODPOWIEDNICH ZABEZPIECZEN I NP. MI KAON SPALIL SPRZED AUDIO PRZY PODLACZANIU