A przypomnij co idzie teraz na PS HD?? Same powtórki z Euro 2008! Po co taki kanał? Same zapchajdziury tam idą.woli napisał:jednak i polsat sport hd/jest/ i tvp hd/info z dziś po po południu/w upc będzie panie aster
![]()
Np teraz oglądam turniej Emirates Cup a wcześniej Railways Cup. Jeżeli znasz się trochę na piłce nożnej to powinieneś wiedzieć o co chodzi . I co żal.......Peek napisał:A przypomnij co idzie teraz na PS HD??
Właśnie Ravel dobrze prawi, co z tego że puscili jeden meczyk w weekend w TV4.ravel napisał:Np teraz oglądam turniej Emirates Cup a wcześniej Railways Cup. Jeżeli znasz się trochę na piłce nożnej to powinieneś wiedzieć o co chodzi . I co żal.......
PWK napisał:Możesz dać linka z informacją o MM? Ciekawy jestem w jaki sposób zamierzają zaistnieć w stolicy?
Hoodzielec napisał:Pekin się zaczął, na Eurosporcie i TVN Sport leci już pierwszy mecz, a na Aster/TVP HD Test nadal plansza (ale jak się naciśnie klawisz Info na Kaonie to podaje, że transmisja meczu trwa, przy przełączaniu kanałów również widać pasek postępu transmisji).
Jak sądzicie - kiedy włączą nam to "dobrodziejstwo" (o ile w ogóle) ?
fajansiarze pewnie wystartują w piątek równo z ceremonią otwarciawd1 napisał:Pewnie we wrześniu.
PWK napisał:@ Peek:
Najpierw w co drugim poście płaczesz, że nie ma Polsatów w Aster, a teraz piszesz, "Po co taki kanał? Same zapchajdziury tam idą." Poza tym w UPC jest przynajmniej "normalny" Eurosport, a jak znam życie prędzej będzie ESHD w UPC, niż PSHD w Aster.
Możesz dać linka z informacją o MM? Ciekawy jestem w jaki sposób zamierzają zaistnieć w stolicy?
wd1 napisał:Gdy wprowadzą dekoder HD PVR (raczej ... jeśli, sądząc po sprawności organizacyjnej ASTER) to i tak ci, którzy mają teraz HD nie skorzystają (chyba, że ASTER zmieni regulamin, bo obecnie kto skorzystał z jakiejkowiek promocji nie może przez 6 mies. korzystać z innej promocji.
Też tak miałem, zadzwon do BOKu oni Ci dadzą refresh sygnału na ten konkretny kanał i powinienes go móc odbierać po paru minutach. Dziś to się za wiele nie naoglądasz bo właśnie kończy się ostatnia transmisja w TVP HDjuby456 napisał:ja mam wszystkie pakiety i TVP HD jest zablokowany??dziwne