65OLED 718 vs 818

rafaello79

New member
Dzieki za info Manner2010, to lepiej jednak bym zrobił jakbym zakupił starszy model 707, który ma jeszcze ładniejsze nózki stalowe a nie taki czarny plastik, czy do tego TV mogę dokupić sam subwoofer bez soundbaru i schować za telewizor, zeby nie był widoczny? czy schowany za tv to nie ma większego sensu? chociaż jak ten 707 ma z tylu wbudowany subwoofer to może dzwięk sie polepszy jak schowam subwoofer za TV?:)

Nitro1982

New member
Witam , zastanawiam sie nad zakupem telewizorów philips 65oled718 (cena 6500zl ) 65OLED818 ( 7700zl ) oraz lg 77 b3 ( 7999zl ) chciałem się zapytać bardziej doświadczonych kolegów, czy będzie duża różnica w jakości obrazu między lg a philips , mam duży salon i przemawia za mną 77 cali i cena lg , telewizor przeznaczony do oglądania netflix, max itp , czasami play station , z góry dziękuję za odpowiedzi

Gryzzly

New member
Kupilem 65oled 818 i jestem bardzo zadowolony.
Obraz rakieta przed kalibracja
Czekam na kalibracje i licze ze bedzie petarda.
Dzwiek fajny tylko trzeba dobrac odpowiedni uchwyt naścienny aby nie zablokowal pracy subwoofera

Kolega ma lg 65 c31 i obraz wg mnir jest sporo slabszy i troche gorsze menu

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Tego już niestety nie ma już od czerwca i już nie będzie.
Jest już 65Oled819 , czy nowy Oled LG 65C45 w specjalnej promocji dla członków forum.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Tak, jest taka możliwość .
Montaz kosztuje 100 zł.
A gdzie mieszkasz i kiedy planujesz zakup.?

Ostatnia edycja:
Do góry