Czy jest dostępny 718 w rozmiarze 55"? W jakiej cenie?Jest dostępny , masz dla członków forum za 8199 zł z pakietem gratisów o wartości 500 zł .
@kiki a jak cenowo teraz wygląda LG oled 65G45?Philips 65Oled 718 za 6399 zł z pakietem
Philips 65Oled 818 za 7799 zł z pakietem
Oleda trudno zestawić bo tylko z Oledem.
Masz 65LG oled C31 za 6600 zł
A od kiedy Atmos to bas...Dolby Atmos wogole nie istnieje, zero basu,
To nie musi być soundbar, możesz podłączyć głośniczek np. taw6205/10 (wystarczy aby obsługiwał dts play fi)nie mam warunków żeby podłączyć soundbar, ew. soundbar z subwooferem,
Zapewne można, ja nie mam 718 tylko 9206 i tam można bardzo dużo pozmieniać w kwestii dźwięku. Po zmianach sam tv gra naprawdę bardzo dobrze.a może z pozycji opcji można jakoś polepszyć dzwięk w tym modelu? w sensie uzyskac lepszy bas?
Czekaj czekaj... Chcesz powiedzieć że w tv LG słyszysz Atmosa w jego wbudowanych głośnikach?? No to szacun...w 2 pokoju stoi LG C1 i jezeli chodzi o dzwiek to jest przepasc na korzysc tego LG na podstawowych ustawieniach, Dolby Atmos super slychac
ogladam na tym LG film siedząc 2,5metra od tv, przy jakiejs dynamicznej akcji slysze nie tylko z telewizora dzwiek wybuchow ale koło siebie też i w całym pokoju, co mi bardzo odpowiada, mojej matuli juz niekoniecznieMielismy w 2 pokojach ten sam model panasonica z przed 8 lat, i spory przeskok w jakosci dzwieku jest tylko w tym LGA od kiedy Atmos to bas...
To nie musi być soundbar, możesz podłączyć głośniczek np. taw6205/10 (wystarczy aby obsługiwał dts play fi)
Zapewne można, ja nie mam 718 tylko 9206 i tam można bardzo dużo pozmieniać w kwestii dźwięku. Po zmianach sam tv gra naprawdę bardzo dobrze.
Czekaj czekaj... Chcesz powiedzieć że w tv LG słyszysz Atmosa w jego wbudowanych głośnikach?? No to szacun...
To podpowiedz proszę,jak mamy interpretować tą Twoją wypowiedźJak widać tyle interpretacji ile osób.
A była to Twoja odpowiedź na pytanie zadane przez @rafaello79 w sprawie słabego dźwięku telewizora.Wchodzą już nowe Oled Philipsa.
Zapowiadają się dobrze.