Manner2010
Member
ukuł nawet termin: "loteria panelowa". Chodzi o panele OLED firmy LG.
Jestem zainteresowany kupnem jednego z tych dwóch TV (ciągle się waham którego) ale chciałbym dokupić soundbar z opcją powieszenia jednego i drugiego na ścianie. Czy jest taka opcja z realizacją w wawie? Z góry dziękuję za odpowiedź.Witam
Philips 65 Oled 718 za 6599 zł
Philips 65 Oled 818 za 8299 zł
Plus dodatkowo pakiet gratisów do każdego o wartości 500 zł
Wyglada, ze problem zniknal sam.. A zniknal bo widac na liscie aktualizacji ze cos 24 lutego dostal update firmware.Zacznij od twardego resetu.
Niestety radosc byla przedwczesna, na razie znow raz sie zdarzylo.Wyglada, ze problem zniknal sam.. A zniknal bo widac na liscie aktualizacji ze cos 24 lutego dostal update firmware.
Po aktualizacji firmware w Android TV należy wykonać "pełny reset". Często usuwa to 90% błędów po aktualizacji. Ważne jest, aby to zrobić.Niestety radosc byla przedwczesna, na razie znow raz sie zdarzylo.
Z mila checia ale to znow konfiguracja praktycznie wszystkiego od nowa. Nie mowie o samych ustawieniach, z tego co wiem da sie je przywrocic z usb czy cos, ale logowania do apek, ustawienia vlc itp itd... i mam to robic co aktualizacje? Zastanowie sie moze raz to zrobie i obadamy... Pzdr i dzieki za info.Po aktualizacji firmware w Android TV należy wykonać "pełny reset". Często usuwa to 90% błędów po aktualizacji. Ważne jest, aby to zrobić.
Dzień dobry. Skonfigurowałem mojego philipsa po aktualizacji i zresetowałem w +- 10 minut. Nie jest to nic skomplikowanego. Ale warto. Następuje całkowite wyczyszczenie pamięci ze starego firmware. Firmware staje się poprawnie. Pożądane jest wykonanie tej procedury nie tylko na Android TV, ale także na przykład na smartfonach. Nie bez powodu istnieje przycisk "pełny reset". Często jest to "pigułka" od problemów))))Z mila checia ale to znow konfiguracja praktycznie wszystkiego od nowa. Nie mowie o samych ustawieniach, z tego co wiem da sie je przywrocic z usb czy cos, ale logowania do apek, ustawienia vlc itp itd... i mam to robic co aktualizacje? Zastanowie sie moze raz to zrobie i obadamy... Pzdr i dzieki za info.
1. jakie źródło wideoJa mam natomiast problem jak się w ciemnym scenach obraz rozjaśnia to idzie taki rozbłysk, spróbowałem to pokazac na poniższym filmiku, mam nadzieje że rozumiecie o co chodzi, ktoś wie jak to zniwelować?
Cześć,To akurat jest youtube, ale dzieje się tak bez różnicy z jakiego źródła, czy to netflix czy disney+ czy youtube, może najmniej to widać jak jest HDR.
Czy 65 Oled 818 jest dostępny?Witam
Philips 65 Oled 718 za 6599 zł
Philips 65 Oled 818 za 8299 zł
Plus dodatkowo pakiet gratisów do każdego o wartości 500 zł