Też dziś dostałem , ale ciekawi mnie jak z gwarancją ?. Może fakturka z zakupionego TV będzie upoważniała do ewentualnej naprawy.Witam,BD660 już w domu.Ładny gratis do tv.
Wprawdzie mam model 55lm760s , ale na stronie jest ten sam nr.software .Dzisiaj sprawdzając czy są w sieci aktualizacje ; wywaliło; że jest nowa wersja.Ciekawostką jest to że tv zassał z neta i zaktualizował ver.3.3.50. Na razie nie mam czasu szukać co nowego w tej wersji.na stronie LG pojawił się nowy Software File(Version 03.03.31)
Niemiecka strona LG w specyfikacji TV ma wyszczególnione CI+.
witam w poniedziałek zarejestrowałem LM 660 po tego darmowego bd660
wypełniłem formularz na stronie kliknąłem WYŚLIJ i nie pokazała mi się żadna
strona że przyjęto zamówienie, czy mieliście tak samo czy wyświetla się coś w rodzaju
twoje zgłoszenie zostało przyjęte itp???
do tej pory nie dostałem od nich maila, czekam dalej
ok dzięki, ale napisz jak przebiegał proces tej rejestracji czy po kliknięciu wyślij powinna pojawić się nowa strona z informacja ze wysłano, bo tak jak napisałem wyżej ja wciskając wyślij miałem tylko mignięcie ( odświeżenie strony) znikło tylko to co było w pasku dowód zakupu i tyle.
moim zdaniem powinno wyświetlić się info że przyjęto rejestracje, rejestracja powiodła się itd itp a tu nic
dziwne bo pewnie nie jedna osoba będzie klikać wyślij po kilka razy i oni to zakwalifikują jako próba oszustwa hehehe i z bd660 nici.
Poprzednia 03.03.31 poprawiała coś w 3D i inteligentnym sensorze. Doczytałem się na amerykańskiej stronie LG. O tej z końcówką 50 nic nie jest napisane.
LG 47LM6700 Support: Find Manuals & Warranty Info | LG USA
to moje pytanie brzmi: to ja jeśli miałem wersje 03.03.23 i odrazu przeskoczyłem do 50 to wersja 31 tez została zainstalowana automatycznie
Możecie mi napisać co wniosła poprawka z .5o na końcu. Widzę że pojawiła sie mozliwość regulacji opcji True Motion. Mozecie mi napisac co to daje jeśli to wyłącze lub włącze , jaki jest efekt ? Czy sa jeszcze jakies zmiany w tej poprawce ?