positivepl
Member
Jeśli ktoś chciałby się pozbyć w/w modelu w dowolnym rozmiarze, to jestem otwarty na wszelkie propozycje (PW).
Przez jakie złącze ten komputer miały być podłączony?Przymierzam sie do zakupu modelu RL. Czy ktos z uzytkownikow moglby napisac jak sie on sprawuje jako monitor podlaczony do komputera??
W takim razie moim skromnym zdaniem - szczerze polecam! Co prawda w tym rozmiarze, korzystanie z tego tv jako monitor - jest dosyć kłopotliwa (przynajmniej przy 40") = to do oglądania filmów jest w pełni zadowalająca. Jako monitor spisuję się znakomicie, ale podejrzewam, że chodzi tu o wykorzystanie tv jako monitora do gier - myślę, że szybkość matrycy będzie dość niezadawalająca.Bede podlaczal przez kabel hdmi-dvi.
Przełączanie programów z tunera cyfrowego mega wolne (analog nieco szybciej), włączanie TV też trwa długo.
Witam
Mam pytanie odnośnie kalibracji obrazu. Jakie macie ustawienia obrazu? Bawił się ktoś w kalibracje?
Proszę pochwalcie się Waszymi ustawieniami drodzy forumowicze
filmy z dysku czyta napisy tez czyta ( .srt UTF-8 )
A u mnie nie czyta napisów, chociaż przekonwertowałam .txt na .srt i są w UTF-8. Dlaczego?
Genialna aplikacja. Generalnie nic nie musiałem ustawiac oprócz hasła i usera w samym TV. Dzieki wielkie!Jest, Toshiba Remote. Trzeba tylko włączyć widzialność telewizora w jego opcjach.
MENU/PREFERENCJE/USTAWIENIA NAGRYWANIA/...Gdzie mogę znaleźć opcję formatowania pendraka?
MENU/PREFERENCJE/USTAWIENIA NAGRYWANIA/...
tam masz możliwość przetestowania i sformatowania dysku/pendrive`a
Dzieki za odpowiedź, ale już wiem w czym chyba jest problem, mam podpiętą telewizję analogową (ch&*^%$ UPC) a analogowej pewnie nie idzie nagrać Dlatego też opcję USTAWIENIA NAGRYWANIA mam niedostępną :/