No patrz.. A tu kolumny dla Werfa.
Jezeli dobrze pamietam to jego ulubiona okleina.
Zaraz wszystkim na forum dopasujemy i powymieniamy kolumny
Nautilus jak wiesz jest dystrybutorem marki Music Hall.
Gratulacje. Music Hall "piątka"Słuchałem go i nie mogłem sie przyczepić
![]()
Lolek twoje ulubione kolumny z firankami
Braz do niczego mi nie pasuje, ale wygladaja bardzo ladnie. przygarnalby.
Kolumny głośnikowe Sonus Faber Olympica II (7363992699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jak znajdziesz takie, z których na 100% będziesz zadowolony to już będzie sukcesJak ja teraz coś kupię to z tym idę do trumny więc musi to być wybór przemyślany, odsłuchany tak żeby być pewnym tego co się kupi na 200%![]()
OJednak na 100% są to ostatnie kolumny w moim życiu.. chyba, że 6 w lotto, albo jakiś spadek od cioci z Amerykitrafi się po drodze, a życie jest za piękne aby co jakiś czas szukać kolumny, kable i elektronikę.. A tym bardziej taka osoba jak ja, która nie sprzedaje tego co ma, tylko sobie zostawia jako drugi zestaw.
Nie masz czego żałować, Opatrzność nad Tobą czuwaTrafilem celany, trafilem koncowke mocy, przez moje niezdecydowanie przegapilem denona 2500ne
Dokładnie tak jak piszesz, muszą być jedni i drudzy i obie strony rozumiem. Najlepszy przykład jest z autami, a niewobrażam sobie kupić używane auto. Wolę słabsze, a nowiuśkie..Ktoś musi kupować nowe, żeby ktoś mógł kupić używane.
To tak jak z autami, po 3 latach średnio traci 50% wartości, ale mimo wszystko ludzie dalej kupują nowe.
Ktos musi. Ja rozumiem jednych i drugich. Każdy ma swoje podejście.
Za te pieniądze to już znajdziesz wzmacniacz, który gratylko ze Denek 2500ne byl za 5800zl. To "za duzo" za niego? Cxy 2020ae gra lepiej?
Sopry wykonane są bez kompromisów, absolutna dbałość o szczegóły.