Bipo nie jest to jakiś mega Hiend, kiedyś pisałem o tym, ale dla mnie osobiście nic więcej bym nie potrzebował - Transrotor Z3 dobrze "wyposażony"

fajna zabawka i fajnie wygląda , a dźwiękowo jak dla mnie bajka. Ale na pewno są tacy dla których taki gramofonik to jeszcze nie jest cudo, ale w moich oczach jest fajowo i myślę, że większość osób tutaj podobne ma zdanie, oczywiście mam na myśli tych, którzy słuchali tej zabawki.
Natomiast co do okazji to Bipo powiem Ci szczerze, to co ja chciałbym raczej ciężko jest złapać w tzw. okazji, a szczególnie jeśli chcesz kupić nowe urządzenia, a ja z takiego założenia wychodzę, że pewne rzeczy kupuje wyłącznie nowe. Taki charakter...też jest aspekt tzw cen walut i jedno jest pewne, jakbym zdecydował się na kupno czegoś tam, a wstrzeliłbym się w okres rosnących walut tak jak jest to teraz (tylko na razie jeszcze nikt cen nie podnosi) to na pewno odczekam taki okres nawet jeśli miałbym czekać powiedzmy rok czasu. A dlaczego ? Z prostego powodu ja jestem wstanie wydać na pewne rzeczy kwotę X , która uważam za słuszną względem wydania na daną zabawkę i powyżej tej kwoty najzwyczajniej w świecie nie kupię, bo mam tę swoją linię , której nie przekraczam bez względu na wszystko. I bez względu jak bardzo lubię np zabawki z elektroniki.. bo jedno jest lubić, a drugie to mieć pewność , że wydana kwota jest dobrze ulokowana w dany sprzęt.
Tylko nie napiszę nagle, że to coś to jest lipa i nie warte ceny, tylko stwierdzę, że mnie nie stać kupić za taką cenę jaką chce producent/dystrybutor/sklep. Nie mam z tym żadnego problemu. Bo są w życiu ważne rzeczy i ważniejsze, a elektronika, auta itp nie są najważniejszymi - przynajmniej dla mnie. Pomimo, że lubię te zabawki i każdy to wie.