Zmiana frontów..na początek :)

werf

Active member
Bez reklam
Ja juz sie pogubielem:

Werf ty wybierasz fronty dla siebie czy Henry dla siebie? Czy tylko tak jezdzicie odsluchiwac?

Nie dla siebie,nie dla Henrego i nie z Henrym : ) z korzystałem z jego wątku za racji aby nie robić bałaganu a ktoś może kiedyś z tego z korzysta i mu to lekko pomoże,w sumie niezły przekrój rynku nam się tu zrobił.

Znajoma salka :D
Opisz wrażenia ;)

Na pierwszy ogień Kef vs Paradigm,jak widzicie r-ki za chwilę wyjechały z powrotem na wystawę coś nie poszło nie wiem może Atoll to nie jest dobre towarzystwo ?gdzieś cała magia prysła,została tylko scena.

Dali hmm nie wiem co napisać na wystawę.

Gold 300 podłączone tak jako przerywnik w oczekiwaniu na Logany ku naszemu zdziwieniu zagrały całkiem dobrze ,wyraźny wokal,scena trójwymiar,smaczki odrobinę słabo z dołem w punkt szybko ale za mało.
Co do Paradigm jest mały haczyk ,bas trochę się ciągnął i i dudnił,zmiana ustawienia kolumn i kanapy lekko zmieniła charakter .Generalnie kolumny bardzo fajne,potrafią zagrać grzecznie i subtelnie,cicho a jak trzeba mogą przyp......dużym spektakularnym dźwiękiem .
W końcu kurier przywiózł ML 60XT na które czekaliśmy,i cóż zainteresowany zakupem po dwóch utworach banan na buzi i koniec poszukiwań : )Potwierdził się pierwotny wybór z przed tygodnia, dodam jeszcze że logany nie przyjechały nowe a jakieś ex demo więc pewnie wstępnie wygrzane.

Zagrało to wszystko z tidala hifi przez streamer (słaby punkt NA6005)+Atoll IN300,głośnikowe jakieś drogie XLO.
Muzyka przy tym i przy wcześniejszym odsłuchu
Mando Diao Blac Saturday ,Long Before Rock n roll.
Raz Dwa Trzy 20 lecie W wielkim mieście.
Muse Endlessly
Trochę Dire Straits,AC/DC ....

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
...czyli Paradigmy z Atollem 300 spoko.. ja ich słuchałem ale z MF M6si i też było fajnie.. aczkolwiek nie wiem czy nie dołożyłbym do Triangli signature.. :) byłaby duża szansa, że tak bym uczynił..

werf

Active member
Bez reklam
...czyli Paradigmy z Atollem 300 spoko.. ja ich słuchałem ale z MF M6si i też było fajnie.. aczkolwiek nie wiem czy nie dołożyłbym do Triangli signature.. :) byłaby duża szansa, że tak bym uczynił..

No tak Lolek tylko że w pułapie finansowym Signature otwiera się nam następny poziom,gdzieś musi być koniec : )

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Oczywiście że tak.. :) pełna zgoda.. ewentualnie słuchasz kolumn do 16-18 tys dokładasz 4 tys i mówisz koniec bo te Ci się spodobały i kropka.. w przeciwnym wypadku tylko byś testował .. zgadzam się. Mi Triangle podchodzą więc mam do nich sentyment.. :) O Cello nie wspomnę..

werf

Active member
Bez reklam
Finał................

Attachments

• IMG_1687.jpg
    IMG_1687.jpg
    38,9 KB · Wyś: 69
  • IMG_1686.jpg
    IMG_1686.jpg
    34,5 KB · Wyś: 51

Henry

Active member
Bez reklam
Kusisz, Werf, kusisz ;)
Myślę, że w maju znajdę chwilę na odsłuch... szkoda, że bieli tylko mniejsze modele...

werf

Active member
Bez reklam
Nie wiem czy trafią w Twoje gusta? Mi się podobają, grają dość Ikonowato ;)

Właśnie Heniu lepiej nie słuchaj : )

A jak się ma Ikon do Rubi? mnie totalnie nie podszedł suche nudne bez emocji,powietrza.

300 stka od Atolla występuje tylko w czarnym? Pewny jesteś bo 400 stka jest i w srebrze.. czy co innego miałeś na myśli :)

Jest też w brzydkim kolorze

Do góry