Cenię sobie Jego zamiłowanie do muzyki, ale im bardziej jest dociekliwy skąd ten dźwięk się wydobywa tym większe niebezpieczeństwo dla kolumn i mojego serca:hihi: Zaczął sprzęt staremu testować![]()

Cenię sobie Jego zamiłowanie do muzyki, ale im bardziej jest dociekliwy skąd ten dźwięk się wydobywa tym większe niebezpieczeństwo dla kolumn i mojego serca:hihi: Zaczął sprzęt staremu testować![]()
W ciemno kupiłeś ?No w temacie ponizej macie wstepny poglad na heco 1000. Bo dzisiaj u mnie zawitaly.
Kapusta cieszy mnie twoja opinia bo wstepnie bylem napalony na jbl 290 ale kupilem heco music 1000. Wiec chyba dobze ze nie kupilem jbl.
Lukasz akurat heco 1000 basu maja wieeeeleee, tyle, ze na moim duzym metrazu suba nie trzeba wlaczac, nie sadzilem ze kolumny moga zastapic suba (suba mam jamo 360), caly czas sie bawie ustawieniami korektorami itp itd. Wiec jakies konkretne zdanie powiem dopiero za tydzien jak sie wygrzeja.
Popieram najpierw mnie zainteresowal salon a potem znalazlem stary temat wyboru kolumn przez bipo (ciekawy jak henrego), bardzo mi sie spodobalo kino bipa wiec tez kupilem heco.
Niech testuje do puki są tańsi pacjenciCenię sobie Jego zamiłowanie do muzyki, ale im bardziej jest dociekliwy skąd ten dźwięk się wydobywa tym większe niebezpieczeństwo dla kolumn i mojego serca![]()
![]()
Dla mnie Z 7 za mocno góra leciały.@kapusta7
Słuchałem Studio 280 i Zensor 7. Odczucia podobne co Twoje jak między Heco a Studio. Zdecydowanie nie kupiłbym JBL. Zensory za to zrobiły na mnie spore wrażenie. Niestety nie miałem okazji posłuchać Heco. Muszę nadrobić.
@kapusta7
Słuchałem Studio 280 i Zensor 7. Odczucia podobne co Twoje jak między Heco a Studio. Zdecydowanie nie kupiłbym JBL. Zensory za to zrobiły na mnie spore wrażenie. Niestety nie miałem okazji posłuchać Heco. Muszę nadrobić.
Zerknij jeszcze na Celany, o ile budżet pozwoli, ale z tego co wiem, to można sporo urwaćCzytam te wszystkie opinie na temat HECO kolumn i dochodzę do wniosku że wersja STYLE gra lepiej od moich MA BX. Cenowo to standy Style 200 są tańsze od BX2. Muszę jechać i porównać jedne z drugimi, gdyż tak jak tutaj wspominałem szukam kolumn bialych. A skoro mogą lepiej grać tańsze kolumny, muszę to osobiście sprawdzić. Dzieki waszym odsłuchom można uzyskać sporo ciekawych informacji.
Pisałem, że Heco przypadną Ci do gustuAdolfwygrał.
Zerknij jeszcze na Celany, o ile budżet pozwoli, ale z tego co wiem, to można sporo urwać
Pisałem, że Heco przypadną Ci do gustu
Zensory dystansują i to sporo, przynajmniej dla mnie.
Czytam te wszystkie opinie na temat HECO kolumn i dochodzę do wniosku że wersja STYLE gra lepiej od moich MA BX. Cenowo to standy Style 200 są tańsze od BX2. Muszę jechać i porównać jedne z drugimi, gdyż tak jak tutaj wspominałem szukam kolumn bialych. A skoro mogą lepiej grać tańsze kolumny, muszę to osobiście sprawdzić. Dzieki waszym odsłuchom można uzyskać sporo ciekawych informacji.
Jak już je słyszałeś i grają bardzo fajnie to brał bym te z ekspozycji jak nie są zniszczone.Ja pisałem, w złotych tarasach .
Ja pisałem, w złotych tarasach .
To były Style 900 to był chyba wenge taki ciemny orzechPamiętasz kolor tych Celanów?
rl=http://www.richersounds.com/product/centre-speakers/tannoy/precision-6c/tann-prec-6c-wal napisał:Tannoy PRECISION 6C Walnut | Single Centre | Richer Sounds[/url]
Cena rewelacyjna
)
Co to za stronka, na czym to polega?? Bo ceny interesujące.