Zmiana frontów..na początek :)

lycone

Banned
@kapusta7

Słuchałem Studio 280 i Zensor 7. Odczucia podobne co Twoje jak między Heco a Studio. Zdecydowanie nie kupiłbym JBL. Zensory za to zrobiły na mnie spore wrażenie. Niestety nie miałem okazji posłuchać Heco. Muszę nadrobić.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Tak w ciemno, nie mam czasu ani vheci na szukanie salonow i odsluchy praca dom praca dom i tak w kolko.

Teraz je wygzewam bo Bipo (tak znowu on) pisal ze tydzien trzeba je meczyc.

Rafal7

Banned
No w temacie ponizej macie wstepny poglad na heco 1000. Bo dzisiaj u mnie zawitaly.

Kapusta cieszy mnie twoja opinia bo wstepnie bylem napalony na jbl 290 ale kupilem heco music 1000. Wiec chyba dobze ze nie kupilem jbl.

Lukasz akurat heco 1000 basu maja wieeeeleee, tyle, ze na moim duzym metrazu suba nie trzeba wlaczac, nie sadzilem ze kolumny moga zastapic suba (suba mam jamo 360), caly czas sie bawie ustawieniami korektorami itp itd. Wiec jakies konkretne zdanie powiem dopiero za tydzien jak sie wygrzeja.

Popieram najpierw mnie zainteresowal salon a potem znalazlem stary temat wyboru kolumn przez bipo (ciekawy jak henrego), bardzo mi sie spodobalo kino bipa wiec tez kupilem heco.
W ciemno kupiłeś ?
Cenię sobie Jego zamiłowanie do muzyki, ale im bardziej jest dociekliwy skąd ten dźwięk się wydobywa tym większe niebezpieczeństwo dla kolumn i mojego serca ;-) :p
Niech testuje do puki są tańsi pacjenci :p:p:p
@kapusta7

Słuchałem Studio 280 i Zensor 7. Odczucia podobne co Twoje jak między Heco a Studio. Zdecydowanie nie kupiłbym JBL. Zensory za to zrobiły na mnie spore wrażenie. Niestety nie miałem okazji posłuchać Heco. Muszę nadrobić.
Dla mnie Z 7 za mocno góra leciały.

Savron

Well-known member
Bez reklam
@kapusta7

;-) Posłuchaj obowiązkowo:cool: Na 90 % kupisz Heco. Mają naprawdę zaj....te brzmienie.
Wygrali z Dali i Castle. Polecam.

Henry

Active member
Bez reklam
Czytam te wszystkie opinie na temat HECO kolumn i dochodzę do wniosku że wersja STYLE gra lepiej od moich MA BX. Cenowo to standy Style 200 są tańsze od BX2. Muszę jechać i porównać jedne z drugimi, gdyż tak jak tutaj wspominałem szukam kolumn bialych. A skoro mogą lepiej grać tańsze kolumny, muszę to osobiście sprawdzić. Dzieki waszym odsłuchom można uzyskać sporo ciekawych informacji.
Zerknij jeszcze na Celany, o ile budżet pozwoli, ale z tego co wiem, to można sporo urwać ;)

Adolf :) wygrał.
Pisałem, że Heco przypadną Ci do gustu ;)
Zensory dystansują i to sporo, przynajmniej dla mnie.

SebaK1205

New member
Bez reklam
Zerknij jeszcze na Celany, o ile budżet pozwoli, ale z tego co wiem, to można sporo urwać ;)

Pisałem, że Heco przypadną Ci do gustu ;)
Zensory dystansują i to sporo, przynajmniej dla mnie.

HECO CELAN - super byłoby je dostać, ale na spokojnie bede obserwował ogłoszenia i okoliczne sklepy. Jak już dokonam wyboru to podziele się zdjęciami.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ktos tam pisal gdzies tu na forum bodajze o celanach ze w warszawie w saturnie z ekspozycji wysprzedaja ale nie pamietam gdzie to bylo.

A nie przepraszam to heco style 900 za 1800zl sa.

abdul0412

New member
Bez reklam
Czytam te wszystkie opinie na temat HECO kolumn i dochodzę do wniosku że wersja STYLE gra lepiej od moich MA BX. Cenowo to standy Style 200 są tańsze od BX2. Muszę jechać i porównać jedne z drugimi, gdyż tak jak tutaj wspominałem szukam kolumn bialych. A skoro mogą lepiej grać tańsze kolumny, muszę to osobiście sprawdzić. Dzieki waszym odsłuchom można uzyskać sporo ciekawych informacji.

Na onkyo słuchałem - Bronze 6 jest to nastepca BX oraz silver.
Te pierwsze takze stłumione , drugie znaczeni lepiej jednak jakby dziwek byl troche trzymany na kagancu.

pzdr

Henry

Active member
Bez reklam
Tutaj są ciekawe kolumny w dobrej cenie
http:// q 21 .pl/kef-q-700-poekspozycyjne-dostawa-gratis.html
Wrzuć do wyszukiwarki i usuń spacje na początku..... bo cenzura, szkoda słów....

katka10

Member
rl=http://www.richersounds.com/product/centre-speakers/tannoy/precision-6c/tann-prec-6c-wal napisał:
Tannoy PRECISION 6C Walnut | Single Centre | Richer Sounds[/url]
Cena rewelacyjna ;)
)

Co to za stronka, na czym to polega?? Bo ceny interesujące.

Do góry