wszechmogONcy
New member
@ blackninja
jakie upewnienie ?
jakie upewnienie ?
Oj Kolego, to chyba Ty mnie źle odczytałeś, bo ja cały czas pisałem o kablach HDMI, zarówno o Monsterze jak i o tech-linku. Może nie do końca to wyraźnie podkreśliłem, ale odniosłem się do wypowiedzi na temat tanich kabli HDMI (których stosowania nie popieram, przynajmniej u mnie )squad05 napisał:@Deimos
ja o chlebia a Ty o niebie...
Najpierw preczytaj dokładnie co napisałem a potem komentuj!
Ja pisze o cyfrowych kablach HDMI a Ty wyskakujesz z IC.. jadno z drugim ma tyle wspólnego, że na jedno i drugie mówią kabel.
Solidny HDMI czy optical za 100 zł w zupełności wystarczy, ważne aby miał solidne wtyki i spełni swoje zadanie.
Co do IC to można polemizować, co zresztą się dzieje na wielu forach, ale nie o tym tu dyskutujemy.
kolego wszechmogONcy gratuluje zmiany kierunku myślenia, daj znać jak bedziesz po odsłuchach, nawet gdy wybierzesz JBL + HK powodzonka
squad05 napisał:Próbowałeś łączyc lx91 z ampem za pomocą kabli analogowych ?? Skoro masz taki dobry słuch to proponuje spróbowac - zapewne usłyszysz jeszcze większą różnicę.
Z latami to popr..liłem policzyłem 2008-2009wszechmogONcy napisał:Ja tam na kablach oszczedać nie będę. Dobry sprzęt to i razem musi się dobrze trzymać
@mario1969
jakim cudem słuchałeś LS 2 lata temu ?