Wpadam wieczorem
Bleh, stare dzieje ; )
Wpadam wieczorem
Pomijając to wszystko i subiektywnie akceptując te 48" pozostaje Ci cieszyć się jednym z lepszych obrazów jakie są obecnie dostępne na rynku
Dawaj jakieś zdjęcia jak to u Ciebie wygląda.
Z lewej to są foldery. Ułożył alfabetycznie całą kolekcje filmów od Azjatek po ZamężneHah.... armanig wszystkie ikonki z dysku //C: Program files wyrzucił na pulpit
Nie boisz się braku Googla?Ja kupiłem sobie Huaweia p40 pro... bo mój p20 nie chciał się juz ładować. Ostatecznie udało mi sie igła zeskrobać cały syf ze styków złącza USBc i p20 działa.
Wiec P40 leży sobie od tygodnia i czeka nie wiem na co.... Dosłownie mam zero parcia na nowe telefony xD
Nie boisz się braku Googla?
Armanig pewnie sobie myśli - ale nudy
;D
U mnie bez obsługi Google telefon nie na sensu. Na codzień używam 3 maili, do tego jeszcze kilka codziennych, Mapy Google prywatnie i służbowo (pinezki, ulubione miejsca, sprawdzanie odległości codziennie itd), opłacony Google One, Arkusze Google w pracy i prywatnie, synchronizacja zakładek na Google Chrome, używanie Google Pay z kilkoma kartami podpiętymi na telefonie i zegarku. To tak na szybko jeżeli chodzi o Googla.
na których i tak nic komfortowo nie da się zrobić