Armani jakieś sprostowanie?
Nie złość już naszego kolegi
Armani jakieś sprostowanie?
. Lolo, kupowanie z takim podejściem, to wyrzucie kasy w błoto, albo nie masz co robic z pieniędzmi, albo... ech, szkoda gadać. .
Ultra w etui waży tyle samo co Fold 3. Juz teraz noszę cegłówkę w kieszeni, fold jest jedynie 2x grubszyWłaśnie o te cienkie mi chodzi, nie chce już kloca pogrubiać, sam rozumiesz
Ringke clear thin case, czy jakoś tak dziś z Amazona ma wpaść, to jeszcze został do testów Spigen.
Ponoć, a to nie pierwsza opinia, ten Ringke po założeniu ciężko zdjąć i już z automatu robią się rysy.
Zobacze dziś co to warte.
Pierwsze w życiu etui ?Mam zupełnie wywalone czy tel. się porysuje, ale boję się, że mi wypadnie i będzie po ekranie.
Kaminskaki, to może Ty mi napiszesz, jakie są zalety S21 vs S10, bo jak na razie nie widzę żadnych...
Od kilku dni się z tym użeram, bo mnie uszczęśliwili na siłę...
Brak slotu na karty, brak jacka 3.5, w opakowaniu brak już ładowarki, słuchaweczek. Co z tego, że mam 5G?
Eee nie, trzecie może
Fold waży 271 gram, S21 Ultra 227 + 1,41 uncji etui Spigen Rugged Armor (40 gram). Wychodzi prawie tyle samo co Fold.Za to węższy : )
Nie wiem co to masz że etui, ze waży tyle co Fold3, Urban Armor?
Na właśnie życzenie dociążać tak patelnie?
Przyszedł ten Ringke, całkiem, całkiem, dobrze wykonane i przede wszystkim widać kolor słuchawki. Zobaczymy czy ten plastik nie zżółknie, ale to też nie problem, zawsze można kupić następne, chociaż prędzej wymienię na Folda 4
Nie siadło, bo tylko Ultra ma zoooooma
Trudno się nie zgodzić. Zresztą pisałem o tym jak tylko kupiłem Ultra. Note miał idealny design, wagę i wymiary. Jednak pewnych rzeczy nie da się zrobić inaczej (na te czasy) i swoje muszą ważyć. Wystarczy zerknąć jak duże są te aparaty w Ultra.Ale co by nie mówić, Note 20 Ultra wygląda zacnie, zresztą Note 10 też. Piękna linia, Ultra 21 przy tym, to brzydkie kaczątko ; )