marcin_srok
Member
W S20 też jest super szybkie lub szybkie ładowanie
Przesiadka z wysłużonego Galaxy S9.
[]
Mam to samo. Ciężko się rozstać z softem Samsunga. Zresztą ONE UI działa świetnie.Lolo2
Nie wyobrażam sobie przesiadki na inną słuchawkę, nakładka Samsunga itd.
Armanig
To już profilaktyczna wymiana co dwa lata, nie czuję tej radości co przy przesiadce z s5 na s7 edge. Fajny jest s21 ultra, a nie w tej cenie...
Masz już ONE UI 3.0?Szkoda, że u mnie od jakiegoś czasu (być może od którejś aktualizacji) po wyjściu z domu, nie zawsze przełącza się z WiFi, na sieć komórkową. Nie mam pojęcia od czego to zależy, a próbowałem już większość ustawień. Od lat nie miałem takich problemów z żadnym telefonem Samsunga, a także obecnym. Zwyczajnie pewnego dnia (od kilku msc.) pojawia się ikonka WiFi z wykrzyknikiem i trzeba ręcznie wyłączyć, wówczas załącza się intertnet.
Najlepsze jest to, że raz się automatycznie przełączy i nie ma problemu, innym razem trzeba samemu wyłączać WiFi.
Może wina operatora? Co najmniej dziwne i upierdliwe.
Mam tą aktualizacje jako pierwszy region w Europie i jeden z pierwszych na świecie i bateria działa dużo lepiej, nie mam też problemów z przegrzewaniem. Zawsze czyszczę pamięć cache przed i po aktualizacji. Może tu tkwi problem u niektórych, albo po prostu mają ogólny śmietnik w telefonie.Jeszcze nie. Czytałem też gdzieś lamenty kilku użytkowników (Note), że mają problemy po aktualizacji, bateria, przegrzewanie itp.
Trzeba było brać lepszy model
https://youtu.be/6NQtVMyPXxI