Nie wiem co tu takiego nowego?
Mocniejsze bebechy? Mamy to co roku.
Dla mnie najwieksza bomba bedzie OppO z ich rozwijanym ekranem. To jest nowa generacja, a nie jakis tam szybszy procek.
Ale dzisiaj była cebula w Media Markt. Galaxy Watch 46mm wyszedł mnie 175 zł
Kurde sprawa jest trochę bardziej skompilowana. Zamówiłem S20 + Galaxy Watch w prezencie za 3250 zł. Media Markt jednak proporcjonalnie zrabatował całe zamówienie zamiast zrobić zegarek za 1 zł, bo telefon idzie z innego sklepu a zegarek był już dostępny w sklepie. Wyszło tak, że Galaxy Watch na FV wychodzi za 525 zł + bon 50 zł + cashback 300 zł. Telefon anulowałem. Po uwzględnieniu wszystkiego wychodzi 175 zł.Nie wiem czy wiesz, ale ty to juz nasz kolega nie jestes
Gdzie zes to ogarnal? W stacjonarnym sklepie? Jakas promo czy wyprzedaja magazyny?
Jest szansa na taka aktualizacje w S9+?Android 11 i One UI 3.0 zawitał do Note 10 Plus. Na pierwszy rzut oka jest ładniej i telefon działa jeszcze szybciej!
Niestety nie.Jest szansa na taka aktualizacje w S9+?
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Dzieki za info. Szkoda, choć tel. działa całkiem spoko.Niestety nie.
Żona ma fioletowego S9+ i jest zadowolona. Specyfikację ma ciągle bardzo dobrą i nie ma co narzekać. S9 pewnie już kuleje przez to, że miał mniej ramu. Ogólnie w tamtej generacji S9 to był kastrat w porównaniu do wersji z plusem i głupotą było kupowanie tego modelu.Dzieki za info. Szkoda, choć tel. działa całkiem spoko.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
To dobra wiadomość. U mnie tel od S9+ od 2lat i 3miesiecy i tak myślę lub mam nadzieje ze jeszcze z rok wytrzyma.Żona ma fioletowego S9+ i jest zadowolona. Specyfikację ma ciągle bardzo dobrą i nie ma co narzekać. S9 pewnie już kuleje przez to, że miał mniej ramu. Ogólnie w tamtej generacji S9 to był kastrat w porównaniu do wersji z plusem i głupotą było kupowanie tego modelu.