Ze świata smartfonów/smartphonów (niepotrzebne skreślić)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Żeby nie było to z tym odpowiednikiem to jest żart :D Kia to nie ten segment przecież. Ma tylko podobną sylwetkę i tyle. Stinger to już klasa wyżej od Proceeda. Zresztą ostatnio samochody, szczególnie hatchbacki wyglądają podobnie do siebie. Nawet najnowszy Golf zjajczał i wygląda jak Toyota Auris. Masakra jakaś :D

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dokładnie, 3-4 wersja będzie już ok. Dla mnie bomba, jak komuś tylko nie przeszkadza grubość, to bajka przeglądanie internetu/zdjęć. Ja na bank wezmę, ale niech jeszcze odchudzą.

Piramida i będziesz płakał jak Cię w szkole skroją na telefon za 10k...

Piramida ponoć "żondzi" w szkole ; )

article-2639745-1E37326D00000578-431_306x423.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Kamiński, usuń sobie obecnie zapisane odciski palców i podmień na nowe.
U mnie generalnie nie było problemów, co nie znaczy, że za każdym razem zadziałało. Teraz, po ponownym - świeżym dodaniu, działa jak marzenie.
Dobrze, jest to od czasu do czasu zaktualizować.

Przy okazji, polecam apkę "LOCK" bez której nie wyobrażam sobie już korzystania ze słuchawki.
Wystarczy dotknąć ikony i telefon się wyłącza (blokuje), czyli nie trzeba za każdym razem wciskać fizycznego przycisku gdzieś z boku aby wygasić ekran i go zablokować.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.redmanit.lockscreen&hl=pl

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Kamiński, usuń sobie obecnie zapisane odciski palców i podmień na nowe.
U mnie generalnie nie było problemów, co nie znaczy, że za każdym razem zadziałało. Teraz, po ponownym - świeżym dodaniu, działa jak marzenie.
Dobrze, jest to od czasu do czasu zaktualizować.

Rzeczywiście działa dużo lepiej. Dzięki. Do Huawei ciągle jednak daleko.

Możliwe, że poprawili coś w sofcie, w końcu kilka aktualizacji już było. Teraz nawet mały lifting przyszedł razem z One UI 2.5. Między innymi czytelniejsze planowanie smsów z którego korzystam bardzo często.

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
@armanig
Masz już ONE UI 2.5? Testowałeś bezprzewodowego Dexa? Dla mnie kosmos. Dostajemy tak jakby PC z normalnym pulpitem, a telefon służy jako touchpad. Pewnie da się też podłączyć myszkę czy klawiaturę.
Na próbę włączyłem film UHD i bez problemu działał na TV łącznie z dźwiękiem.
504e4dec787ef06a6387d969dba27096.jpg
1fac9315d2e4e763a0666015ea595179.jpg
de829d9c2a41ec3f277e5716cb188162.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie, u mnie jeszcze 2.1
Ostatnią aktualizację mam z 1 czerwca, sprawdzałem i nie mam aktualizacji jeszcze.

Dobra sprawa, przyda się na pewno.

Edit: Obejrzałem kilka filmów, no rewelacja.
Będzie o wiele łatwiej i przyjemniej korzystać z wielu apek na tv, już nie wspominając o samym necie.

Ten DEX, to chyba jedna z najbardziej niedocenionych funkcji Samsunga.
Ciekawe, czy sparuje się z moją myszką Samsunga BT bez problemu.

Ostatnia edycja:
Do góry