Ponoć flagowiec,ma zawstydzić gadżety Bonda
Oppo 8 Pro
Jedyne co przychodzi mi do glowy to WiFi+.
Arni, u mnie to NIGDY nie działało. Posiadam już czwarty tel od Sama od 8 lat i ZAWSZE musiałem miec wyłączone autoprzełączanie. Przy włączonym zawsze były problemy. I nie chodzi tylko o sieć domową. Jakiekolwiek inne WiFi nie przełączało sie z automatu i powodowało to tylko problemy.
Idę do znajomych
Hej
Panowie , jaki smartfon do 3 tys ?
Dziewczyna chce kupić, a ja nie jestem w stanie nic doradzić.
Fajnie gdyby była dioda informacyjna, ale to szczegół.
Dobry aparat i dużo pamięci - to podstawa .
Taa, zawsze coś nie tak Android ma tyle modeli telefonów, że jest to zbyt ogólne stwierdzenie. Z topowymi modelami nigdy nie miałem problemów, ani jeżeli chodzi o soft, ani o sam sprzętOsobiście androidem się wręcz brzydzę,tam zawsze jest coś nie tak.Dla kobiety taki ifon SE jak znalazł.
X jest już bardzo stary,XS chyba poza budżetem,11 i xr strasznie nieporęczny.
Poluj na jakąś promocje jeżeli się nie spieszy. Swojego Note 10 Plus z 3 letnią gwarancją i pełną FV kupiłem za trochę ponad 3000 zł, gdzie obecną cena z oficjalnej dystrybucji to 4599Dzięki .
To mam już jakieś namiary
Jakby ktoś coś jeszcze , to się nie obrazę
Ten iphone x nęci .
S20 to już ponad 3 tys. a budżet już i tak nagięty.
Może i faktycznie ten Huawei.
Mnie właśnie zaczyna doprowadzać do szału i zaczynam się mocno zastanawiać nad jabłkiem.Taa, zawsze coś nie tak Android ma tyle modeli telefonów, że jest to zbyt ogólne stwierdzenie. Z topowymi modelami nigdy nie miałem problemów, ani jeżeli chodzi o soft, ani o sam sprzęt
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka