Powodzi Ci się widzę. Tel. za 4k, fiu fiu![]()
Kto zabroni biednemu bogato zyc he he.
Powodzi Ci się widzę. Tel. za 4k, fiu fiu![]()
Piramida jako główny założyciel Zatoki Piratów pewnie dawno ma Pegasusa rozpracowanego ;D
Ktoś z użytkowników Note 10, ma sprawdzaną przejściówkę USBc na jack, ale dodatkowo z wejściem na ładowanie?
Kupiłem przy okazji jakiś badziew, ale nie działa.
Hama ponoć też nie działa. Nie wiem jak Baseus (na stronie któregoś sklepu piszą, że też nie).
Porażka z tym brakiem jacka w telefonie...
Na co mi jack? A tak sobie lubię powkładać i powyciągać : )
Chłopie, mam w domu kilka dobrych (dla mnie) słuchawek, leżą bezużytecznie. Nie mogę też podłączyć do starego wzmaka telefonu, no nic nie można zrobić.
Jakie słuchawki BT, kto to będzie ładował i pilnował, żeby nie zgubić? Mam BT nauszne i korzystam, ale do całej reszty ten tel. się nie nadaje. Drugi A51, który wyszedł po Note 10 jakoś dostał jacka i problemu nie ma.
Chromecasta Audio to miałem pierwszy na tym forum, a i on robi pod górkę. Generalnie, Tobie widzę, nie brakuje tych najprostszych rozwiązań?
Tak, kupię specjalnie wzmaka z BT i wymienię wszystkie słuchawki, że też na to nie wpadłem. To jeszcze mi powiedz, jak mam ładować telefon jak będę korzystał z JEDNEGO portu USBc?
Jak zwykle człowiek sam musi testować![]()
Kupiłem 2 przejściówki, pierwszej nawet nie komentuje.
Drugą kupiłem w sklepie Samsunga za... 70zl.
Raz działało, raz nie. Generalnie porażka. Zwróciłem.
Super czasy, jacka zabrali i wmawiają, że jest lepiej, teraz mają sprzedawać słuchawki bez ładowarek i też pewnie wmowią, że tak lepiej. Słabe to wszystko...