Powodzi Ci się widzę. Tel. za 4k, fiu fiu
Kto zabroni biednemu bogato zyc he he.
Powodzi Ci się widzę. Tel. za 4k, fiu fiu
Piramida jako główny założyciel Zatoki Piratów pewnie dawno ma Pegasusa rozpracowanego ;D
Ktoś z użytkowników Note 10, ma sprawdzaną przejściówkę USBc na jack, ale dodatkowo z wejściem na ładowanie?
Kupiłem przy okazji jakiś badziew, ale nie działa.
Hama ponoć też nie działa. Nie wiem jak Baseus (na stronie któregoś sklepu piszą, że też nie).
Porażka z tym brakiem jacka w telefonie...
Na co mi jack? A tak sobie lubię powkładać i powyciągać : )
Chłopie, mam w domu kilka dobrych (dla mnie) słuchawek, leżą bezużytecznie. Nie mogę też podłączyć do starego wzmaka telefonu, no nic nie można zrobić.
Jakie słuchawki BT, kto to będzie ładował i pilnował, żeby nie zgubić? Mam BT nauszne i korzystam, ale do całej reszty ten tel. się nie nadaje. Drugi A51, który wyszedł po Note 10 jakoś dostał jacka i problemu nie ma.
Chromecasta Audio to miałem pierwszy na tym forum, a i on robi pod górkę. Generalnie, Tobie widzę, nie brakuje tych najprostszych rozwiązań?
Tak, kupię specjalnie wzmaka z BT i wymienię wszystkie słuchawki, że też na to nie wpadłem. To jeszcze mi powiedz, jak mam ładować telefon jak będę korzystał z JEDNEGO portu USBc?
Jak zwykle człowiek sam musi testować
Kupiłem 2 przejściówki, pierwszej nawet nie komentuje.
Drugą kupiłem w sklepie Samsunga za... 70zl.
Raz działało, raz nie. Generalnie porażka. Zwróciłem.
Super czasy, jacka zabrali i wmawiają, że jest lepiej, teraz mają sprzedawać słuchawki bez ładowarek i też pewnie wmowią, że tak lepiej. Słabe to wszystko...