Ze świata smartfonów/smartphonów (niepotrzebne skreślić)

darekguma

New member
Bez reklam
Ale teraz filmy będą robiły efekt WOW :D
Ile razy to sobie wmawialem, że to nie dla mnie, że za duży, że za ciężki, że za drogi, trzeba mieć coś z głową, żeby kupić telefon z 3 tyś i więcej, no i.........kupiłem budżetowego S9+, świat zwariował

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

darekguma

New member
Bez reklam
No jasne, ze nie ale jak go rok temu kupowałem to oficjalne kosztował tyle albo i wiecej.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
S9+ wiesza sie jak kazde inne G od samsunga. Oraz prawy przycisk od zmiany glosnosci juz nie dziala.

Jak mozna dac za ten telefon wiecej niz 1000zl?

Dalem sie namowic przez was ze od s7 jest juz git u samsunga.. tfu tfu.. nigdy wiecej.

Ostatnia edycja:

darekguma

New member
Bez reklam
Dramatyzujesz od roku żadnej zwiechy , usterki itp. Minus to przeklamowany aparat w nocnych zdjęciach i tyle

darekguma

New member
Bez reklam
Dramatyzujesz od roku żadnej zwiechy , usterki itp. Minus to przeklamowany aparat w nocnych zdjęciach i tyle

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ja nie miałem problemów z żadnym Samsungiem i każdego sprzedawałem po dwóch latach w idealnym stanie. Zaczynałem od Galaxy S2, więc trochę modeli mam już za sobą.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Galaxy A51 kupiony.

Chyba go polubię. Fakt, zdania nie zmieniam, nie lubię patelni i jak ostatnio robiłem przegląd słuchawek, to na kilkanaście tel. (z tych większych) tylko 2-3 mógłbym mieć. Czyli nr. 1 - Note 10, poezja dizajn. Sony, wąski, ładny i zgrabny, ale odcisk z boku, więc dyskwalifikacja, któryś Hławej, bodajże 6.1", też fajny, poręczny i właśnie A51.

Ten A51, jakiś taki ciut mniejszy jak reszta mydelniczek i to mi pasuje, ew. złudzenie z uwagi na rozlany wyświetlacz na cały ekran. Bardziej kańciaste rogi, to lubię i malutka dziurka.

Fajna słuchawka, ale kolory tego Amoleda ładniejsze w S8. Być może kwestia ustawień - EDIT: Kwestia ustawień ; )
Tylna obudowa, to jakiś żart. Tel. kilka godzin w domu i już plastikfantastik porysowany.

No i tutaj właśnie dochodzimy do sedna, cena! Za tą kasę mam to gdzieś, śpię spokojnie i niczym się nie martwie. O to właśnie chodziło. W przypadku słuchawki za 4k, już by mną nosiło. Nie o to chodzi.

Nie ogarniam też tego SamsungPass, zresetowałem hasło, w pierwszym logowaniu działa i przechodzi dalej, ale pojawia się ostatnie okienko i tu już nic nie wchodzi. Które to hasło?
Wcześnie nie było żadnych problemów.

Podsumowując, jestem zadowolony.
Zmienię słuchawkę, jak się pojawi coś faktycznie "wow", bo jak na razie, nic na mnie nie robi wrażenia.
Jak mamy jeszcze etap dziur na ekranie, to o czym mowa.

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
I świetnie, udany zakup widzę. Ja zostaje z S9+ na dłużej. Kupiłem nawet S10+ ceramicznego, ale przemyślałem sprawę na chłodno i zrezygnowałem.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Galaxy A51 kupiony.

.

No powiem ci ze bebechami jest rowny jak nie lepszy niz topowe sluchawki 2 lata do tylu. Wiec jest calkiem calkiem

Ja musze isc do salonu, czy czasem jakas umowa sie mi nie konczy. Moze by cos wzial, chociaz z drugiej strony nie ma nic co by mnie interesowalo.
Na dzien dzisiejszy to chyba tylko wymiana "kolorku".

Zreszta, jak ja bym wymienil to zara zona by chciala huehuehue.. xD

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Co do A51, to owszem fajny fon.
Wszystkie funkcje i nowości względem S8 którego miałem na plus.
Oczekiwania moje zostały spełnione. Trudno coś zarzucić.

Natomiast powiem Wam, że już żałuję, że nie wziąłem Note 10.

Ostatnia edycja:

darekguma

New member
Bez reklam
Co do A51, to owszem fajny fon.
Wszystkie funkcje i nowości względem S8 którego miałem na plus.
Oczekiwania moje zostały spełnione. Trudno coś zarzucić.

Natomiast powiem Wam, że już żałuję, że nie wziąłem Note 10.
A jednak, no ale tak zawsze jest, w sklepie nie da się wszystkiego sprawdzić, słuchawki nie da się wypożyczyć. A co Ciebie tak przekonuje do Note 10?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Powód jest dosyć prozaiczny, przesiadka ze słuchawki "premium" jest dla mnie bolesna.
Do A51 nic nie mam, dla mnie to był najlepszy wybór z tej cenie i przemyślany, ma wszystko co potrzebuje, do tego wygląda (jak na średnią półkę), ale nie czuję tej satysfakcji z wymiany, a kasa poszła. Od początku pisałem, że to właśnie Note10 jest tym, co chciałbym mieć, jeżeli miałbym w ogóle wymieniać i teraz to się odbija czkawką.

A co mi się podoba w Note10? Wszystko ; )
Od genialnego dizajnu (jestem estetą i nic na to nie poradzę), poprzez rysik (który wykorzystam), kończąc na samym wykonaniu (szkło itp., czyli tzw. premium)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dobra Pany, koniec tego dobrego.
Kupiłem dziś Note10 i tyle w temacie :D

Powiem tak, PRZEPAŚĆ. Jest dokładnie tak, jak czułem, że będzie.
Nie ma nawet co porównywać i nie chodzi tutaj już o techniczne aspekty, a tzw. "felling", ta słuchawka leży w dłoni jak ulał (mojej), jest o wiele mniejsza, bez porównania zgrabniejsza, wykonanie premium, wygląd, generalnie tego właśnie oczekuje po telefonie.

Teraz w końcu, mogę powiedzieć, że jestem w 100% zadowolony ; )

Na zdjęciach tego nie widać, ale A51 przy Note10, to mydelniczka - mimo, że i tak jedna z ładniejszych/zgrabniejszych.

image4.jpg
[/url][/IMG]

image5.jpg
[/url][/IMG]

Do góry