Pisałem maila, nie dostałem odpowiedzi. Wszedłem na IRC, pytałem ─ nikt nie ma logów, że moje konto istniało, nikt nie wie czy ktoś je usunął. Zero informacji. Że nie chcesz dawać zaproszenia rozumiem, sam nie chcę brać bo po co skoro mają mnie zaraz zablokować.brun napisał:a nie wiesz za co cię zbanowali?
co do zaproszeń to będzie ciężko, sam mam 5 i nie mogę z nimi nic zrobić bo każdego nowego użytkownika z polski banują, a dającemu zaproszenie -krawat więc nie będe ryzykował, zależy mi na moim koncie
Jak pobierać to nic nie zdziałam, bo pobierać i wysyłać mogę tylko z polskiego IP Dzięki za informacje.Fanek napisał:brun ja tak samo.
Zajec trzeba pobierać i wchodzić na strone z zagranicznego ip.
Do ostatniej swojej chwili pobierałem dziennie około 1GB i wysyłałem 8 razy tyle. Miałem ratio około 8 przy pobranych 150GB, czyli ponad 1TB uploadu. Tak więc zero litości. Na pamiątkę mam tylko screenyalfaalfa9 napisał:Dostajecie bany nawet z ratio 8.0 ???? Moze byliscie przez dluzszy czas nieaktywni alobo cus innego , bo jezeli to czysta zlosliwosc adminow to moze jakas polska hakerska grupka powinna ich rozumu i tolerancji dla braci ze wschodu nauczyc ...
zajac != Zajecjarwisz napisał:no coś jest nie tak
(...)
to Ty czy nie Ty - jak nie Ty to dziwne - nie może być 2 takich samych nicków
Zajec - nie ma takiego konta - jakby by istniało i miało taki znaczekZajec napisał:zajac != Zajec
Jejku, przecież właśnie mówię, że pytałem o powód zablokowania i odpowiedzili mi, że nie mają tego konta w ogóle w logach. Jakby zupełnie nigdy nie istniało.jarwisz napisał:Zajec - nie ma takiego konta - jakby by istniało i miało taki znaczek
17:27 nwo !kb Zajec
HDBits sets mode +b *!*@P2PNET-2DF785B0.internetdsl.tpnet.pl
HDBits has kicked you from the chat room (Reason: Requested (nwo))
alfaalfa9 napisał:Hej!
Wiecie moze za co (i ile) mozna zdobyc Karma Bonus Point na HD-Bits.ro??
Nigdzie nie moglem znalezc tej informacji...
Pozdrawiam!
[URL]http://www.hd-bits.ro/forum/index.php?topic=523.0[/URL]
kamcyk26 napisał:Czy na stronach wymienianych ostatnio w tym topicu mozna znalezc mecze NBA w HD (chodzi mi o regularnie wstawiane pozycje). Czy jest jaks strona specjalnie do tego stworzona?
dzieki
Seba_Fan napisał:co do wywalania polakow, jakos nie mialem z tym problemow