No i super Tylko pytanie co podpowiesz tym co nie mieli tyle szczęścia co Ty? Tez mam plazmę która mimo 15 tys h nie ma wypalen. Czy to oznacza ze plazmy się nie wypalały? Poza tym zrobiłeś pomiary w dniu zakupu i dzisiaj?Potwierdzam też mam oleda Philips 805 już prawie 3 lata używany do wszystkiego, obraz jak w pierwszy dzień kiedy go podłączyłem. czyli perfekcyjny .
Jakie pomiary ? Obraz bez zmian nie mam żadnych zastrzeżeńNo i super Tylko pytanie co podpowiesz tym co nie mieli tyle szczęścia co Ty? Tez mam plazmę która mimo 15 tys h nie ma wypalen. Czy to oznacza ze plazmy się nie wypalały? Poza tym zrobiłeś pomiary w dniu zakupu i dzisiaj?
To polecam zmierzyć parametry wyświetlanego obrazu przy okazji kolejnego zakupu,Jakie pomiary ? Obraz bez zmian nie mam żadnych zastrzeżeń
Jestem po prostu, jako użytkownik forum ciekaw, jak bardzo degraduje się w ciąg 3y matryca oled vs VA vs IPSAle po co działa cieszy oko nie ma żadnych wypaleń , jak opinia użytkownika 3 letniego Oleda jest nie wystarczająca to po co to forum.
15????To czy wytrzyma 15 lat czy 25 - to jest wtórna rzecz.Liczy się dziś i jutro.
Poza tizenem są Ok. Masz philipsa na androidzie za 8500A co powiecie na dwa modele Samsunga tj. Neo QLED QE75QN85BAT (obecnie poniżej 8800 zł) i Neo QLED QE75QN91BAT (prawie 10.500 zł)? Sam się sobie dziwię, że o to pytam, gdyż jakoś nie mam zaufania do tej firmy jeśli chodzi o telewizory, no i Tizen.. aczkolwiek oba mają MiniLEDy i są sporo tańsze od 75' Sony, którego cena sięga 17 tys.