Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kurde,nie wiedziałem,że mieszkam w baraku :D ale np. Nowy Jork,czy San Francisco (wziąłem loty zapoznawcze) wyglądają nieźle.
Nie wiem,czy będzie mi się chciało poznawać techniki latania samolotami,teraz śmigam dronem...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Chwilę (10 min) pograłem, jest tego trochę do ogarnięcia, ale chill z tą muzyczka w tle... bajka. Dla mnie tytuł stricte relaksacyjny.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Wejdź sobie w "opcje sterowania" :D
Właśnie latam w Tokyo.Nie wygląda może tak szczegółowo jak wspomniane wcześniej miasta,ale oglądam sobie wschód Słońca :D

Jak wejdziesz do sklepu w grze i wpiszesz "Kraków" wyskoczy Ci ten dodatek,o którym pisaliśmy.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Z widoku drona można swobodnie pooglądać.
Wciskasz lewą gałkę/kamerę/pokaz (tu odznaczasz tryb śledzenia i zablokowania drona oraz ustawiasz jego szybkość).

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Sprawdzę, ale wciskałem już wcześniej L3 i nic. W ogóle raz zawalony ekran jakimiś informacjami, innym razem bez. Mimo, że nic nie zmieniałem.Trzeba nad tym posiedziec, ale widoki sztos. Jest też Krk za 100zl, ale sporo też darmowych aktualizacji.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Słyszałem,Piramida pisał na poprzedniej stronie :D
Ciekawe,kiedy wrzucą ulepszoną Wa-wę ?

[youtube]cveaZlAF1FI[/youtube]

Pihexur

Member
Po lewo bez hdr a po prawo z hdr. Czy taki ma być efekt tego że trybu? Dla mnie kolory po lewo są bardziej żywe niż takie wyprane w HDr po prawo

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
947567531b3131a0dcf32804bf14bfbc.jpg

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Toz to przeciez wawel, to armaniga namiot.

3 dni sciagania samolocikow aby pograc 20min xD
W sumie moze naucze sie ladawac, tak wrazie w, jakby taliby mieli znowu przejac samolot, nastepnie musialbym go odbic i samemu wyladowac. xD

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Możesz już zacząć ściągać The Ascent z Game Pass ;)

Trochę biednie to wygląda na XSS.
No,ale to konsola za 1300 zeta...
[youtube]cNLKetUNmNg[/youtube]

Armanig chyba gra w dodatek Mile High Club :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dla mnie to 10/10, grafika powala i już nie chodzi o jakieś pojedyncze budynki (bo tu wiadomo, róznie bywa, chociaż te kluczowe są ok), a o całokształt.
Kupiłem pakiet na Krk, jest lepiej bez porównania, ale tu nie o oglądanie pojedynczych domków chodzi, a o ogół tego co widać z lotu ptaka. Nie wiem jak to XSX ciągnie, ale o takiej jakości na swoim PC można pomarzyć i ja już w PC nie zamierzam inwestować. Nie ma sensu, już nawet nie chce mi się odpalać, żeby odpisywać na forum i z fona leci.

Te tekstury w kanionach, lasach, jakiś dżunglach, woda, niebo, chmury, czy niektóre miasta... petarda. Polecam wyzwania z lądowaniem na najniebezpiczniejszych lotniskach świata. Oczywiście tylko i wyłącznie tv HDR/4k, bez tego nawet nie ma co podchodzić.

Nie wiem ile pogram, bo na razie jestem po wspomnianych wyzwaniach z lądowaniem, ale miałem więcej zabawy jak ze wszystkimi exami razem w kupie z PS które ostatnio ograłem, ale nawet dla tych kilku chwil warto było. Zobaczymy jak dalej.

Dobry rok (jeden z lepszych w ostatnich latach), zaraz będzie Forza 5 i znowu pozamiata, potem upgrejd Gta5 do next genów, Fifa22, nowy Battlefield itd.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Mam całkiem inne zdanie. Dobry rok? Przesuwanie każdej premiery, a do gier które wyjdą wymieniłeś to przecież same odgrzewane kotlety, które są co roku. To, że wyjdzie nowa FIFA było wiadomo od... zawsze. Battlefield to samo, pogubiłem się już w liczbach wydań.

Jedynie MFS i Forza broni ten rok, ale nie należę do fanów. Poprzednie Forzy odpaliłem tylko, żeby grafikę zobaczyć. Tu będzie podobnie.

Chyba, że zaliczasz do tego czasu exy Sony, których nie ograłeś przez ostatnie lata, wtedy się mogę zgodzić, że ten rok był dobry ;)

P. S. Nie mów, że siedziałeś na PC na forum? Sam może z 2x przez ostatnie 10 lat zalogowałem się przez komputer :D Tak to tylko Tapatalk. Polecam sprawdzić, jak nie podejdzie to najwyżej odinstalujesz po chwili.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Bdb rok. Raz, że dostaliśmy w końcu NextGeny, dwa, w tym roku dostajemy kilka nowych gier + starsze w lepszej oprawie.

Przez ostatnie lata konsole się u mnie kurzyły i nie ukrywam, że jakość grafiki mi już nie leżała. Teraz, nie dość, że jest lepiej, to zaczynają dochodzić nowe/stare pozycje.
Mi wystarczy, aby obudzić instynkt gracza ; )

Zresztą Ty jeszcze czerpiesz radoche ze stricte konsolowych gier, jak sam pisałeś od niedawna..
Ja już tymi grami rzygam, od dekad je ogrywałem i szukam już raczej innych tytułów.
Fakt, Fifa to odgrzewany kotlet, może zły przykład, ale w takie pozycje mogę grać cały rok z doskoku, podobnie WRC, Dirt, zaraz Riders Republic, COD, nowy BF, dojdzie też FC6, wspomiana Forza, no i król GTA5 Next Gen, a jak to będzie wyglądać nie gorzej od tego co mam już na PC, to klękajcie narody. Zabawa się zacznie od nowa.

Dla mnie bajka ; )

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A Dying Light 2 i nowe Halo olewasz ? ;)

Ale ścinki (10:11s).
Ciekawe jak to będzie śmigać na Xboxie (o 19 mają odblokować).
[youtube]nn7JScgOjxU[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Obadamy. Nic nie olewam, Halo to mus, kiedyś wizytówka XB/MS, jak mają zamiar błysnąć i się przyłożą, to może być następny ex roku : )

Do góry