Dla mnie to 10/10, grafika powala i już nie chodzi o jakieś pojedyncze budynki (bo tu wiadomo, róznie bywa, chociaż te kluczowe są ok), a o całokształt.
Kupiłem pakiet na Krk, jest lepiej bez porównania, ale tu nie o oglądanie pojedynczych domków chodzi, a o ogół tego co widać z lotu ptaka. Nie wiem jak to XSX ciągnie, ale o takiej jakości na swoim PC można pomarzyć i ja już w PC nie zamierzam inwestować. Nie ma sensu, już nawet nie chce mi się odpalać, żeby odpisywać na forum i z fona leci.
Te tekstury w kanionach, lasach, jakiś dżunglach, woda, niebo, chmury, czy niektóre miasta... petarda. Polecam wyzwania z lądowaniem na najniebezpiczniejszych lotniskach świata. Oczywiście tylko i wyłącznie tv HDR/4k, bez tego nawet nie ma co podchodzić.
Nie wiem ile pogram, bo na razie jestem po wspomnianych wyzwaniach z lądowaniem, ale miałem więcej zabawy jak ze wszystkimi exami razem w kupie z PS które ostatnio ograłem, ale nawet dla tych kilku chwil warto było. Zobaczymy jak dalej.
Dobry rok (jeden z lepszych w ostatnich latach), zaraz będzie Forza 5 i znowu pozamiata, potem upgrejd Gta5 do next genów, Fifa22, nowy Battlefield itd.