Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

Piramida

Well-known member
Bez reklam
[youtube]GYeaKjAahjA[/youtube]

Pojutrze w Game Pass :
[youtube]XuL8FPhKr2Y[/youtube]
Spoko Lolo,nie musisz się spieszyć,zajmuje niecałe 3 GB ;)
Spoilery :
"12 Minutes to interaktywny thriller o mężczyźnie, który wpadł w pułapkę czasu. Stało się to po tym jak w 720 sekund romantyczny wieczór z żoną zmienił się w koszmar: detektyw wtargnął do mieszkania protagonisty, oskarżył jego żonę o morderstwo ojca, a jego samego bił tak długo aż przestało mu bić serce.
...Ale śmierć nie nadeszła. Zamiast tego czas cofnął się o 12 minut i wszystko zaczęło się od początku. Różnica polega na tym, że bohater wie, co ma się wydarzyć. Otwartą kwestią pozostaje to, czy jest w stanie cokolwiek na to zaradzić i przerwać na pozór niekończącą się pętlę. Czy powinien powiedzieć o wszystkim żonie czy może stworzyć plan tylko w swojej głowie?"

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Nieźle się to prezenci :
[youtube]nOMIwsupy9k[/youtube]

Tutaj też nie powinno być graficznego wstydu (widać urywki rozgrywki) ;)
[youtube]OQ1CwPhE8KQ[/youtube]

Za to do Quake'a mogli dodać Ray Tracing.
[youtube]vi-bdUd9J3E[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Armanig,mówiłeś,że lubisz jak zwierzęta uciekają przed samochodem :D
Burza piaskowa,lecący nad głową samolot i muza,też fajne :D
[youtube]YY2GX_7wR7Y[/youtube]

[youtube]WWvnKAogx-k[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem,czy pamiętasz,ale dzisiaj jest ostatni dzień testowania bety Riders Republic ;)
Trochę pograłem,no i w sumie tak średnio się to prezenci,ale może do premiery trochę ulepszą...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kurna za 2 tygodnie gamepass mi sie konczy. A nie chcialo mi sie wiecej pringelsow wcinac.

Jak Ci już nie wchodzą,to możesz kupić dodatkowe konto (tylko dla Ciebie) i dalej grać na swoim profilu ;)
Spróbuj od kris00657 na 4 miechy i wpisz jako zniżkę "xbox".
Ale widzę,że podniósł cenę ;-)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Rozkręcają się,za 2 lata może być grubo.

Ostatnio czytałem o losowaniu,w którym można wygrać Game Passa na 40 lat...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Podobno, to istnieją pieniądze z komuni ; )
Daj jakiś link do źródła. Pytanie co chcą przejąć, Sony razem z Plejsteszyn?
Wówczas tak, to byłaby tragedia na rynku growym, a jak jakieś studio, to w czym problem?

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Źródło? Piramida mi powiedział

Nie mówię, że tragedia, ale chciałabyś, aby M$ przejął Rockstar i zaraz po tym zapowiedział koniec serii GTA dodając, że będą produkować GTA V na kolejne 10 generacji, bo skoro i tak zarabia to po co się męczyć... Chociaż kurde może oni już mają taki plan :D

Pamiętam jak EA przejęło Westwood Studios i uśmierciło serię C&C w tym zapowiedziany już Generals 2 na którego cholernie mocno czekałem, bo w Generals i Generals ZH spędziłem setki godzin online, tak samo jak w innych grach serii C&C.

Tak poważnie to chodzi o ogólną konkurencję, ale w sumie w grach chyba tak to nie działa, to niech się przejmują nawzajem. Równie dobrze mogą zboostować jakieś studio dodając zastrzyk gotówki. Do tego pewnie gry będą w GP jak nowe gry Bethesda.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Też pomyślałem w pierwszej kolejności o Rockstar. Gdyby faktycznie tak się stało (w co nie wierzę), to dla PS byłaby to równa pochyła. Jeżeli już mowa o plotkach, to głośno ostatnio o cenzurze w nowym trailerze GTA5 pod next geny, wykastrowali plakat z roznegliżowaną kobitką i butelki po powie. Ja mam nadzieję, że to tylko z uwagi na politykę Youtuba i ich ograniczenia, a nie znak obecnych czasów.

Do góry