Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

kaminskakl

Active member
Bez reklam
No lekko. Było grillowane wczoraj, do tego krata Raciborskiego i tak to leci jakoś :D Pograłbym jednak w coś, a tu dalej lipa. Zainstalowałem Cyberbuga, ale czekam ciągle na next gen patch.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jak to jest z tym auto HDR na XSX, w ustawieniach jest opcja "tryb auto hdr" który wyraźnie mówi, że gry sdr wyświetli w hdr, coś podobnego jest na PS5. U mnie to nie działa od premiery.
Kiedyś o tym pisaliśmy. Na PS5 co by nie odpalił, wyświetla w hdr i wygląda to o niebo lepiej.
Piruś, sprawdź wrc9 jak masz, przecież to powinno latać w hdr?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Też mam włączony Auto HDR ale nie działa we wszystkich grach.
Czasami jest jeszcze dodatkowa opcja w "Zarządzanie grą i dodatkami" ale WRC 9 jej nie ma i nie wyświetla HDR.

O której dają dostęp do MFS ?
Jak o północy,to może jeszcze zrobię rundkę ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Haaaa fajnie ze mozna zassac wczesniej... Nie bede musial tydzien po was grac xD juz sciagniete

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Nosz ku.... :(:-D
"To fully optimize the operation of the game on xbox series x/s, we decided to postpone the release date to 2022."

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Masakra :(:mrgreen:
"Due to numerous problems with MFS on consoles, we decided to cancel the game.
We apologize for inconveniences."

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
I po co sie spuszczac nad nowymi konsolami jak gry wychodza dopiero po ponad roku xX

Zależy od gry. Akurat MFS jest stricte pecetową produkcją, a to że tytuł tej klasy (zupełnie nie "konsolowy" czyli czyt. nie kolorowy shit dla dzieci) trafił akurat na konsole, to tylko się cieszyć.
To był jeden z powodów dla których lata temu zbudowałem peceta, a teraz będę miał to w końcu na konsoli na dużym tv i pc zaczyna być powoli zbędny. Jakość na next genach już jest na prawdę fajna (4k/hdr) i nie ma płaczu za wypasionym pecetem. Także ja się tam cieszę, z takiej pozycji, nawet po roku.

No i pamiętaj, że Gta5 najpierw było na konsole i to pececiarze się ślinili i lament odstawiali na forach : )

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pewnie i tak pociągnie dodatkowo 50gb jakiegoś patcha. Zobaczymy.
Mnie najbardziej ciekawią dodatki, jak zblokują te fanowskie (jak Kraków/Wawa itp.) to lipton delikatny będzie.

Do góry