Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Takie zestawy też były, ale niestety szybko się rozeszły. Zresztą wszystko poszło w kilka minut. Dziwi jednak to, że golasa wystawiają o 300zł droższej, czy w cenie bundla.
Ja się ciesze z zakupu, bo będę miał już z głowy, a też jestem ciekawy co z tego wyniknie. Więc albo anulują, albo dorzucą mimo wszystko cokolwiek.
Trzeba było brać z Cyberpunkiem i zrobić zwrot u REDów. Wszedłbyś na wyższy poziom cebulowania :D

Mam Pada i Spidera do sprzedania jak chcesz.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie ma czegoś takiego, jak trzeba było brać. Konsol w ogóle nie ma.
Te które miałem już dawno w koszyku, szybko wyparowały zanim doszedłem do płatności, a ja nie mam czasu na cebulowanie ; )
Wziąłem co jest i to też na spontanie. Najwyżej sprzedam za 2900zl.
Generalnie chce ograć kilka gier z PS, a nie będę czekał, bo potem ciepło się robi i nie ma grania

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Nie wiem. Ograłem pierwszą część na PS4 to drugą wziąłem w ciemno. Dla samej dynamiki gry i połatania po mieście warto. Ta panorama miasta co wkleiłem to możesz wejść na każdy budynek, zeskoczyć itd. Świetnie się lata między budynkami. Do tego dodali tryb 60 FPS + RT. Dla mnie idealny kompromis między wydajnością, a grafiką. Trzeba jedynie wyłączyć kilka opcji psujących grafikę i jest żyleta, a to dopiero początek generacji.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dlatego sprawdzę, chociaż nie moje klimaty. Gdyby to było coś pokroju Mafi, z taką oprawą, to już bym dawno ogrywał. W pierwszej kolejności chce ograć tą lesbe, potem może Uncharted. Sprawdzałeś jak to wygląda na PS5?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja nie wiem, Ciebie pytam.
Nie sądze, żeby był update, ale być może poprawiona płynność, wyostrzenie?
Wypadałoby, na XSX sporo takich zabiegów na starszych grach i nie pisze tu o upgrejdowanych.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Wiem, że Days Gone dostał 60 FPS. TLoU i Uncharted raczej standard jak było.
Ja tam ogrywam Pająka i tyle. Nie chcę mi się sprawdzać na nowo tytułów, które ograłem całkiem niedawno. Potem chciałem brać FC6, ale lipa z tym wyszła.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Gracie w jakieś badziewia zamiast się wziąć za Next Geny jak Spiderman ;D
5b752451ef8e182f948ca5376aab0456.jpg
c5cbfd67e65e19b480e47a66f854f772.jpg

Eeee tam :grin:
20210129-204155.jpg

Seizo

Active member
Bez reklam
Dajesz radę to oglądać? Daj spokój... toć to repertuar pod 15 latków ; )
Piramida już chyba skoczył 16 :D

Nie rozumiem, jak można odwalić taką kite! Dają pierwszy raz w życiu coś, czego praktycznie nigdy nie było (miejsca które znamy w Polsce), zatrudniają Rosati, Dorocińskiego, a gra jest po... Angielsku. Porażka, klimat minus 50%.
Ogromna strata i piętno dla twórców za taką bucuwę, zresztą recenzje już o tym piszą.
To było pewne, że nie będzie. Layers of fear, Observer, Blair Witch też nie miały dubbingu. Z drugiej strony żenada. To gra polskiego studia. Powinni jednak wydać grę w całości po polsku.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mało tego, chwalą się gwiazdorską obsadą, że Rosati, która nie jest podobna do Rosati, ale to szczegół - równie dobrze mogli obsadzić Krystynkę z osiedla, a do Dorocińskiego jeszcze nie doszedłem i nie wiem czy dojdę, tą grę równie dobrze można przejść oglądając gameplay na YT ; )

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pewnie, w ciągu dnia skakanie na rowerze, wieczorem skakanie przed nieudanym lądowaniem ; ) Ciekawe jak to będzie wyglądać na XB, a coś czuję, że będzie piknie, aż trzeba będzie odpalić projekcje.

Do góry