Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Gdybym nie znał Halo, to po tym gameplayu stwierdziłbym to samo, no, ale to Halo ; )
Wizytówka Xboxa. Sterowanie/celowanie można było już ocenić w demie i już można stwierdzić, że jest to top, więc połowa sukcesu, samo strzelanie satysfakcjonujące i o to chodzi, zobaczymy jak z fabuła. Nie chciałbym też otwartego świata, a coś tam wspominają.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Też słyszałem o otwartym świecie.
Później jednak czytałem takie info :

"Halo Infinite nie jest grą z otwartym światem, ale autorzy inspirowali się znaną z pierwszej części cyklu misją Silent Cartographer, która stawia na nieco większą swobodę. O ile główny wątek fabularny będzie przebiegał dosyć liniowo w niektórych miejscach gracze otrzymają możliwość zboczenia ze ścieżki, by móc zrealizować zadania poboczne.
Kolejne lokacje użytkownicy odblokują wraz z postępami w zabawie, a eksplorując określone obszary natkną się na różnego rodzaju przedmioty - w tym audiologii - które ujawnią dodatkowe informacje na temat fabuły."

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Poczekamy, zobaczymy.
Miałem takiego zielonego kloca, pamiętam jak jeszcze ogrywałem na pierwszej plażmie.
Do tego XBMP, czyli początki Kodi ; )

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To ja jakieś kilka dekad przed Tobą :D
Sega Saturn, Dreamcast - genialna konsola, wszystkie PS, XB, a gdzie tam jeszcze do wcześniejszych wynalazków. Dlatego, tak m.in sentymentalnie podchodzę do Halo i obym się nie przejechał.

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ja od Pegasusa :-D

No jest progress,ale drzewa nadal "sztuczne" ;)

[youtube]7Z5vne7iUqg[/youtube]

Armanig,a umiesz grać w strategie na padzie ?

Ja próbowałem i jakoś średnio mi to szło ;)

[youtube]9d9C3kk7h1E[/youtube]
Ja zaczynałem od Red Alerta na PS. Na padzie bez analogów. Tam zakochałem się w RTS :D

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
PS zawsze tyle miały. Xbox niby też, tak pisze na stronie, ale po rejestracji konsoli masz normalnie conajmniej 24 msc.
Pamiętaj też o rękojmi, masz wtedy pełne 2 lata, albo dużej, tylko u sprzedawcy :D

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Pewnie, że grałem wcześniej, ale nigdy nie miałem. Nie było pieniędzy na takie przyjemności :D Potem miałem pieniądze, ale mnie już gry nie interesowały. Przypadek sprawił, że znowu wróciłem do grania i tak już zostałem w temacie ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dobra,kupili mnie,ale to tytuł na kiedy indziej...
Graficznie jest dobrze,szczególnie oświetlenie/odbicia robią wrażenie.
Szkoda,że gra w trybie jakości,nie śmiga tak jak w trybie wydajności ;)
Co mnie zaskoczyło,to niezły polski dubbing (teksty są ok,czasami można się zaśmiać).
Zobaczymy jak się rozkręci,bo grałem tylko z godzinę (bez problemów,chociaż nie poszło za pierwszym razem).

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Podobno już wrzuciłeś poradnik na lowcygier ;)

2 tygodnie :-D
[youtube]7zO5LuLWQao[/youtube]

No właśnie,zapomniałem napisać o fajnej muzie w Strażnikach.

Do góry