;)
R ralotm New member Październik 19, 2021 #1562 Chce kupić używaną konsolę, jak sie ma series x z awaryjnością ? wiem, że jest za krótko od premiery ale zdarzają sie przypadki jak w 360 RROD ?
Chce kupić używaną konsolę, jak sie ma series x z awaryjnością ? wiem, że jest za krótko od premiery ale zdarzają sie przypadki jak w 360 RROD ?
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 19, 2021 #1563 U mnie przy instalacji Cyberpunka,napęd głośno chodził (konsola w pionie) a poza tym jest ok.
K kaminskakl Active member Bez reklam Październik 19, 2021 #1564 Dzisiaj testowałem granie na Pc stramując z XSC. Wygląda tak samo jak na telefonie. Lag jeszcze mniejszy. Spokojnie można FC ogrywać Lodówka XSX jest za 638 zł... Miała być za 99 Eur na Amazon, ale polecieli w chu.
Dzisiaj testowałem granie na Pc stramując z XSC. Wygląda tak samo jak na telefonie. Lag jeszcze mniejszy. Spokojnie można FC ogrywać Lodówka XSX jest za 638 zł... Miała być za 99 Eur na Amazon, ale polecieli w chu.
K kaminskakl Active member Bez reklam Październik 19, 2021 #1566 Sprzedałem jakiś czas temu tego LG i zostałem przy Eizo.
K kaminskakl Active member Bez reklam Październik 20, 2021 #1568 Dobrze, że teraz im zależy na wysokiej jakości. Myślę, że można im zaufać tak jak przed premierą Cyberpunka. Oh wait...
Dobrze, że teraz im zależy na wysokiej jakości. Myślę, że można im zaufać tak jak przed premierą Cyberpunka. Oh wait...
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Październik 20, 2021 #1569 Dla mnie jedyną ważna wiadomością od CDprojekt była pozytywna informacja o przyznanym zwrocie pełnej kwoty za CP2077 ; )
Dla mnie jedyną ważna wiadomością od CDprojekt była pozytywna informacja o przyznanym zwrocie pełnej kwoty za CP2077 ; )
K kaminskakl Active member Bez reklam Październik 20, 2021 #1570 Chociaż tyle dobrze, że się udało. Z drugiej strony kumpel ograł tego Cyberpunka i mówił, że zajebisty. Na tyle, że zagrał jeszcze raz inną postacią.
Chociaż tyle dobrze, że się udało. Z drugiej strony kumpel ograł tego Cyberpunka i mówił, że zajebisty. Na tyle, że zagrał jeszcze raz inną postacią.
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 21, 2021 #1571 Skoro kumpel tak mówi,to damy im jeszcze szansę Filmy były fajne. Skojarzyło mi się trochę z Mass Effect... [youtube]9NGqTFnqw3Q[/youtube]
Skoro kumpel tak mówi,to damy im jeszcze szansę Filmy były fajne. Skojarzyło mi się trochę z Mass Effect... [youtube]9NGqTFnqw3Q[/youtube]
K kaminskakl Active member Bez reklam Październik 21, 2021 #1572 Kumpel gra też w Fife nałogowo i teraz nie wiem czy jego opinia jest pewna ;D
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 21, 2021 #1573 Nadzieja prysła Armanig,sprawdzałeś jak się ma pełna wersja Riders Republic (można grać przez 4 godziny) do bety ?
Nadzieja prysła Armanig,sprawdzałeś jak się ma pełna wersja Riders Republic (można grać przez 4 godziny) do bety ?
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 22, 2021 #1575 W 30 sekundzie nie wygląda źle [youtube]D71cBUeAL58[/youtube]
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 25, 2021 #1576 Kaminskakl,bierzesz ? https://allegro.pl/oferta/far-cry-6-dani-puzzle-1000-elementow-11246734834 P.S. Widziałeś ? Konto współdzielone
Kaminskakl,bierzesz ? https://allegro.pl/oferta/far-cry-6-dani-puzzle-1000-elementow-11246734834 P.S. Widziałeś ? Konto współdzielone
K kaminskakl Active member Bez reklam Październik 25, 2021 #1577 Spowrotem można na allegro konta opychać czy to klucz VPN?
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 25, 2021 #1578 To konto współdzielone,chociaż pewnie raczej konta (129 osób kupiło 135 sztuk)...
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Październik 25, 2021 #1579 Czyli to co od lat z wywalaniem z gry w gratisie. To już lepiej kupić używke, ograć bez stresu i od ręki sprzedać te 60zł taniej. XB dostał zdaje się w końcu dashboard w 4k, szkoda tylko, że nie w HDR. Ostatnia edycja: Październik 25, 2021
Czyli to co od lat z wywalaniem z gry w gratisie. To już lepiej kupić używke, ograć bez stresu i od ręki sprzedać te 60zł taniej. XB dostał zdaje się w końcu dashboard w 4k, szkoda tylko, że nie w HDR.
K kaminskakl Active member Bez reklam Październik 25, 2021 #1580 Piramida napisał: To konto współdzielone,chociaż pewnie raczej konta (129 osób kupiło 135 sztuk)... Kliknij aby rozwinąć... Nie ma żadnego info, że to konto. Ciekawa sprawa. Powinni go zbanować, bo ludzie myślą, że kupują grę.
Piramida napisał: To konto współdzielone,chociaż pewnie raczej konta (129 osób kupiło 135 sztuk)... Kliknij aby rozwinąć... Nie ma żadnego info, że to konto. Ciekawa sprawa. Powinni go zbanować, bo ludzie myślą, że kupują grę.