Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ja przeszedłem tylko The Last of Us dwa razy i Far Cry 3 i 4. Po długiej kilkuletniej przerwie. Podziwiam tych co przechodzą grę i odrazu zaczynają grać od nowa.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Trójeczka była kozak :eek:k:
Stare czasy,ale pamiętam jak pisaliśmy tutaj na jej temat i tłumaczyłem Armanigowi jak przejść misję :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To było w Doomie ; ) FC może i ja łyknę, mam nadzieję, że to już będzie stricte pod nowe generacje (graficznie)?

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Jakieś 2h ze Switchem za mną. Pierwsze wrażenie takie, że wszystko jest bardzo intuicyjne. Wkładasz dyskietkę i grasz. Brak instalacji, do tego całość działa cholernie szybko. Odpalanie gry, konsoli, jej wyłączanie to jak wygaszenie ekranu w telefonie. Klik i jest. Sam Mario trochę dziwny i prosty. Zresztą po nowym Crashu ciężko było się spodziewać, że Mario będzie trudny :D Patrzyłem też na inne gry i kurde poza Mario nie ma tam nic dla mnie. Zelda mnie nie kręci, oglądałem trochę gameplayów, ale jakoś nie czuję tego. Wiem, że uważana jest za najlepszą grę w historii, ale co z tego jak to nie mój klimat i wolałbym ograć jeszcze raz Wieśka, który o dziwo też jest na Switcha. Świetne jest to, że można grać w produkcję AAA na konsoli przenośnej, w łóżku, podróży itd. To jest prawdziwy przełom, bo już po Mario widać, że dopracowany jest w każdym calu, a na konsoli działa wzorowo.

Czy Switch zostanie ze mną na dłużej? Raczej nie. Po Mario go obchnę na OLX/Allegro :D

Edit:
Sprzedałem Mafię za 80 zł z przesyłką OLX. Kupiłem za 75 zł :D Niech płyty "żyją" jak najdłużej.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tyle,że Ty grałeś na ekranie konsoli.
Na TV rzuca się w oczy słaba rozdziałka i kulejący antyaliasing.
Może wezmę Switcha 4K ;)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
To jest NVidia Shield tak naprawdę. Nawet są sposoby, żeby grać w gry ze Switcha na Shield TV, ale nie chciało mi się kombinować. Wiadomo, że na TV będzie to średnio wyglądać, ale dopracowanie o którym mówiłem to nie tylko grafika. Świat Mario żyje specyficzny sposób. Praktycznie wszystko możesz poruszyć, dotknąć, szturchnąć itd. Z tego co widziałem w Zelda jest jeszcze lepiej i inne gry mogą się tylko uczyć od Nintendo interakcji ze światem i jego fizyką. Chodzą głosy, że ma wyjść Switch Pro. Może wtedy się skuszę i ogram resztę tytułów.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kurde,nie chciałem mieć już nic wspólnego z tymi współdzielonymi kontami,a tu co chwila ktoś się reklamuje na priv. ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No i po demku Little Nightmares 2.
Już się nie mogę doczekać pełnej wersji :D

Jak ktoś nie grał w świetną jedynkę,to jest w GOLDzie do końca miesiąca.

Do góry