Mówisz, ze te 300 gier nie zrobiło na tobie wrażenia? Game Pass to główny argument za Xboxem tzw anty fanów Sony. Piszą wszędzie, że na GP jest tylko gier, że przez 5 lat ich nie ograją. Tylko, że 99% zawartych tam gier to stare, dawno ograne produkcję, albo tytuły 3/10.Ostatnio za kilka zł,wziąłem 25 cyfrowy kod z Alle na 2 tygodnie.
Styknąłby mi taki na 2 dni
Jak Ty te kody dobijałeś, teraz do mnie dotarło, że to jakieś czipsy ; )
Wrzuciłeś cały koszyk czipsów w sklepie, potem to otwierałeś i ręcznie wpisywałeś umazianymi łapami kody?
A gry online przyznały temu tytuł gry rokuW sumie dobrze, że tak wyszło, mimo, że im życzyłem jak najlepiej, ale gdyby oceny były wysokie i gracze okazaliby się ślepi, to inne studia obniżyłyby loty, sądząc, że graczom to wystarczy, a tak? Gracze dobitnie pokazali, że nie akceptują takiego shitu w 2020r.
Inni będą się bardziej starali, co w konsekwencji jest z korzyścią dla nas.
Opłacam już MultiSport to wziąłem Game Pass
Tak poważnie to cały myk polega na tym, że wpisujesz losowy kod (ostatnie 4 cyfry zmieniasz) i przychodzi kod na Game Pass. Nie musisz kupować żadnych chipsów. Kiedyś było coś takiego z bodajże Lego. Niektórzy nabili sobie wtedy 3 lata za darmo.
Jedyny problem to 1 czy 2 kody na konto, ale można korzystać z aliasów na Gmail czyli kropki lub +1,+2 itd w naszej nazwie maila.
Mówisz, ze te 300 gier nie zrobiło na tobie wrażenia?
Chętnie bym zmniejszył abo na YT Premium, też coś tam ściąga ok. 35zł.
No i po demku Little Nightmares 2.
Już się nie mogę doczekać pełnej wersji
Jak ktoś nie grał w świetną jedynkę,to jest w GOLDzie do końca miesiąca.
Zmiana regiony w YT to 5 min roboty. Mi pobiera od dawna 7-8 zł za pakiet rodzinny, czyli 5 osób jak dobrze pamiętam.Wiem, wiem, coś tam wspominali na forum, ale nie wszystko działa każdemu.
Mniejsza z tym.
Wbiłem przed chwilą rok kodami o których pisał Piruś.
Teraz GP Ultimate wychodzi jakieś 10zł/msc. i to rozumiem.
W wolnej chwilo dokupię na następne 2 lata, bo akurat max można 36msc. i w końcu spokój. Śmieszne pieniądze.
Faktycznie, te 50zł/msc. to sporo za dużo.
Chętnie bym zmniejszył abo na YT Premium, też coś tam ściąga ok. 35zł.
HBO też olewam w kablówce i biorę za 10zł/msc. kilka razy w roku, jak się trafi jakiś serial.
Nie musisz kupować chipsów w ogóle. Tu masz przykładowe dwa kody:Czyli co? musze kupic jedne czipsy i reszte kodow wymyslam?
Pierwszy gamepass na miesiac za 4zl kupuje a reszte do 3 lat dobijam wymyslonymi kodami? Czy jak?
Moze zrobilbym sobie tego gamepassa. To jest ten Najwyzszy ultimate czy jak?
Juz chyba nie aktualne. Teraz chca aby wysylac im zdjecie paragonu https://pringlesgaming.ca/
To na 30 dni, to zaproszenie do rodziny tego gościa, czyli lipa
Słowa wyrwane z kontekstuDlaczego obrażasz mu rodzinę ?