Silnik pewnie z Fallout 3 wyciągnięty
Silnik pewnie z Fallout 3 wyciągnięty
Początek końca konsol. Cholera wie co będzie za 10 lat.
Jak te usługi staną się standardem w każdym domu na tv, to cienko widzę przyszłość poczciwych konsol do grania.
Jak jeszcze dopracują streaming, a gry będą latać w najwyższej jakości, to pozamiatane.
Dla niektórych nic się nie zmieni
Większość ludzi ma konsolę podpiętą przez WiFi na routerze z kartą SIM z prędkością 15 Mb/s i pingiem 55 ms.
Może trochę przesadziłem, ale... żaden z moich znajomych nie ma konsoli podpiętej skrętka. Wszystkie za pomocą WiFi z routerem od operatora o wątpliwej prędkości"Masz jakieś plany na nowy rok?"... "Na razie nie"
Tak czy inaczej, szanuje, lubi zwierzęta. Poczciwy chłop ; )
Skąd takie informacje? Chyba, za dużo siedzisz na forach w Burkinafaso ; )
Nie wydaje mi się, żeby świadomi - a za takich uważam w większości klientów konsol, korzystali z jakiś kart sim, zamiast szybkiego internetu. No chyba, że masz jakieś udokumentowane statystyki... z krajów cywilizowanych ; )
Poczekaj aż ten sprzedawca odbierze/zweryfikuje kod. Daj znaka jak długo to trwało, będę wiedział na przyszłość.
No raczej i już tam się nie chwal od razu, że masz jakiś kolegów.
Mario z GameBoya, to nie kolega, a Piramida, to bot ; )
Ktoś sprawdzał Destiny2 pod XSX? Wygląda dobrze.
Czyli Plati śmiało można polecać dalej. Ceny świetne w niektórych przypadkach. Bierz Wieśka na sprawdzenie za 17 - 20 złWystawiłem po 24h negatywa. Na drugi dzień kod od razu dosłany.
Dostałem też info (po Rusku) z przeprosinami i pożyczeniem miłej gry i tym mnie ten nasz ziomek ujął.
Negatywa usunąłem.
Gdyby ktoś chciał klucz do (świetnej) strzelanki, to dalej czeka... ; )
A wcale że niePiramida, to bot ; )
Czyli Plati śmiało można polecać dalej. Ceny świetne w niektórych przypadkach. Bierz Wieśka na sprawdzenie za 17 - 20 zł
Ciągne tego Destiny 2, zobaczymy.