To co będziesz ogrywał ?Dzwonił do mnie Xkom, że jednak się załapałem na pierwszą turę i wyślą konsolę 9.11, aby była u mnie 10.11 W Media Markt rezygnuje jednak, bo Xkom ma 100 zł taniej.
Nigdzie Może w przyszłym roku będzie dostawa.Gdzie mogę dostać ps5?
Chce się pobawić nową generacją. Odpalę sobie Gearsy, Wieśka i może AC Valhalla. Crasha ogram ale dopiero na PS5. Ma lepszego padaTo co będziesz ogrywał ?
A Ty nadal marnujesz swoje godziny na czytanie forów ?
Chce się pobawić nową generacją. Odpalę sobie Gearsy, Wieśka i może AC Valhalla. Crasha ogram ale dopiero na PS5. Ma lepszego pada
Czemu trolling? Gmeru pisał, że pad świetny, ale ciężko powiedzieć ile w tym prawdziwych odczuć, a ile marketingu. Trzeba się samemu przekonać.Tak, dodatkowo remontuje, piorę, gotuje, jeżdzę i znajduję jeszcze czas na PH ; )
Człowiek orkiestra.
Dobry trolling z tym padem, a z tego co już mówią, te triggery nie do końca działają tak jak myślałem, ale nie mówię nie, już na pierwszy rzut oka o niebo lepszy od poprzedniego badziewia. Chętnie przetestuje.
Tak, dodatkowo remontuje, piorę, gotuje, jeżdzę i znajduję jeszcze czas na PH ; )
Człowiek orkiestra.
Czemu trolling? Gmeru pisał, że pad świetny, ale ciężko powiedzieć ile.....[...]
Pamiętasz taki serial "Tata, a Marcin powiedział"?
Ja nie mam 15 lat, żeby słuchać kogoś, kto bynajmniej nawet w połowie nie doświadczył tyle w praktyce z konsolami, co poniektórzy, bo jak napiszę, że "ja", to zaraz się zacznie pitolenie.
Mam gdzieś jak to brzmi, ale takie są fakty i sam ocenię czym jest nowy pad od PS5, co jest realnym progresem, a co marketingiem - szczególnie teraz, jak się widzi te "obiektywne prasowe" opinie.
Wszystkie pady, łącznie z pierwszymi które się pojawiały od lat 80-tych miałem w ręce i wiem gdzie kto się pogubił. Ja kibicuje każdej konsoli, jak się okaże pad od PS5 lepszy od idealnie skrojonego XB, to pierwszy o tym napiszę. Szanuję też, że ktoś woli to nieergonomiczne obecne badziewie od tego które ma XB ; )
Pewnie tak właśnie będzie Chociaż sam lubię takie smaczki i może będzie miłe zaskoczenie. Pamiętam jak się poschizowałem, grając pierwszy raz na PS4, gdy dźwięk dyktafonu szedł prosto z pada. Potem było też tak w Days Gone. Robiło to mega robotę i dodawało klimatu. Tutaj Sony bije pada od Xa zdecydowanie. Wychwalana ergonomia to u mnie właśnie pasuje do kategorii wyjebane. Nie widzę żadnej przewagi jednego pada nad drugim, a czytając niektóre komentarze można odnieść wrażenie, jakby od grania na PS4 bolały ręce, albo nie dało się go obsługiwać dłużej niż 20 minut. ŚmiechBędzie PS5 i pad,to się przetestuje jak robi dobrze i czy nie będę miał na to wyjebane
Zdajesz sobie też sprawę, że Gmeru trochę konsol przeszedł w swoim życiu? Piszesz jakby zaczął grać od PS4, a rozmawiałem z nim osobiście i siedzi trochę głębiej w temacie.
Super, że się znacie, ja mam za to zdjęcie z Tysonem ; )
Czy zdaje sobie sprawę, tak.
A Ty zdajesz sobie sprawę, że zanim pojawiły się jakiekolwiek fora, kiedyś były grupy dyskusyjne, a na tych grupach siedzieli wydawcy, redaktorzy, recenzenci takich czasopism growych jak chociażby PSXextreme, Neo itp.
Zdajesz sobie sprawę, że wszyscy się znaliśmy, spotykaliśmy, a także wywalczyliśmy wspólnie Polskiego XbLive?
Jeden z największych dziś portali growych, tworzyliśmy wspólnie jako brać growa ; ) , zanim został wchłonięty przez duże (znane) wydawnictwo. Tak to kiedyś wyglądało, do dziś niektórzy prowadzą największe kanały na YT, inni, jak ja, mają ważniejszej rzeczy do roboty, ale branże znają od podszewki.
To tak, jakbyś żył za granicą i pamiętał kolegów, którzy zaczynali tworzyć takie molochy jak IGN, Gamespot.
W przypadku pada, w moim przypadku, to kwestia łapska, ja nie mam małych jak typowy kitajec i lewy kciuk mi nie leży tak dobrze po środku, jak z boku.
Pamiętam jak wchodził "balon", a ja wówczas zauroczony dualschockiem, aczkolwiek lepszą drogą szli w przypadku Dreamcasta który niestety nie przetrwał, ale jak wziąłem do łapsk balona, to stwierdziłem - "no w końcu konsola dla dorosłych". Ktoś w końcu złamał monopol i zrobił coś innego. Pod Amerykanów, a nie kitajców - zresztą rzeczywiście tak było. To był dla wielu ideał na ówczesne czasy. Pamiętam te dyskusje na grupach dyskusyjnych, to był zdaje się początek 2000 roku, dlatego sorry, ale mam swoje zdanie i jak będzie, to będę oceniał, czy jest fajny, czy nie ; )
Już po wielkości widać, że poszli po rozum do głowy, czyli da się i to jest duży plus dla PS.
Tak samo było, jak z przypadku wypukłych gałek. Jak pisałem lata, lata temu, że to absurd i nieporozumienie ergonomiczne, na tyle, że zaczeli produkcje nakładek, to też były wpisy, że jest przecież super, kwestia przyzwyczajenia.
Jak pozmieniali w końcu, na w wklęsłe - tak jak w XB, to nagle się okazało, że jest jednak o wiele lepiej