Jakiś fake. Pewnie sam sobie cenę podbił.
jeszcze odbiór mi 11 listopada proponują, no szkoda, że nie w sylwestra o 12 w nocy.
Jak się wkurze, to wezmę 3080
W trzech miejscach, w tym w jednym mi anulowali. Był to oficjalny sklep Microsoft. Lipa bo wtedy Xbox wyszedłby jakieś 1700 zł. Saldo mam dalej to kupię coś innego za to. Potem mam zamówienie w Xkom za 2150 zł i w Media Markt za 2250 zł. Zamroziłem kasę, ale przynajmniej dostanę konsolę (chyba)Kamiński, gdzie Ty zamawiałeś tego XB? Dzwonili już do Ciebie ws. wpłaty?
Widzę, że w MM jest możliwość zamówienia.
Coś czuje, że wgl. konsole będą w sklepie w dniu premiery.
Anulowałem przed chwilą zamówienie w RTV AGD, żadnej informacji zwrotnej, nic.
Ot, kliknięcie anuluj i nic. Tak jakby udawali, że się nic nie stało. Dalej wisi, jako wysyłka do sklepu.
Takiego burdelu jeszcze nie widziałem, coś czuje, że będę miał pod górkę z nimi.
Mieli odzwonić z rozwiązaniem problemu dzisiaj i nic. Niepoważna firma, jeszcze odbiór mi 11 listopada proponują, no szkoda, że nie w sylwestra o 12 w nocy.
Jak się wkurze, to wezmę 3080 i nowy monitor 49" G9 Samsunga i tyle mnie będę widzieli.
W trzech miejscach, w tym w jednym mi anulowali. Był to oficjalny sklep Microsoft. Lipa bo wtedy Xbox wyszedłby jakieś 1700 zł. Saldo mam dalej to kupię coś innego za to. Potem mam zamówienie w Xkom za 2150 zł i w Media Markt za 2250 zł. Zamroziłem kasę, ale przynajmniej dostanę konsolę (chyba)
Całe kwoty wpłaciłem. Ts promocja 50 za 500 nie działa na preordery.Zamroziłeś, w sensie wpłaciłeś zaliczki preorderowe, a nie całość kwoty?
To też dziwne, bo przecież dzwonią już w celu finalizacji. No chyba, że całość wpłaciłeś i potem będziesz wnioskował o zwrot?
W MM, też jest teraz promocja 500 = 50zł rabatu, więc 200zł wychodzi taniej, tyle, bon na zakupy.
Tak, anuluje zakup mailem/telefonicznie i tyle. Zamroziłem więcej bo jeszcze kilka PS5 kupiłem. Mam wszystko zapisane i dostanę zwroty do końca listopada napewno. Nie ma się czego bać, a bez tej gotówki dam radę do tego czasuZamrozileś prawie 5k? Brawo
Jak to potem będziesz zwracał, nie odbierzesz jednej sztuki fizycznie i przez stronę?
Ale coś w tym jest
Dziś jest dokładnie tak samo, tyle, że większe kwoty i inne towary ; )
Tak, całe kwoty.Czyli wpłacałeś od ręki pełne kwoty? Bez preorderowej zaliczki, a następnie dopłacania (czyli np. w rtv agd ostatnio) reszty całej kwoty?
Pytanie, czy w tym drugim przypadku, zwracają też kwotę zaliczki (u mnie 100zł). Na zamówieniu które anulowałem, widnieje kwota 2149zł, a nie 2249zł, tak, jakby te 100zł było osobnym bytem.
Mnie już to nie cieszy, na chwilę obecną nie wiem czy dostanę konsolę 10-tego listopada.