A nie szkoda Ci kupować teraz nowy CD, żeby za jakiś czas sprzedać ze stratą? Ja też sporo czasu grałem na DVD podpiętym pod wzmak. Popatrz na to z innej strony. Teraz słyszysz tą lepszą jakość pomimo podpięcia pod BD, a jak Ci się już ten zestaw osłucha to pod koniec roku kupujesz CD i znowu masz nowe doznaniaPóźniej zabawa z kablami i znowu uśmiech na twarzy. Trzeba dozować sobie przyjemność, a nie tak od razu na gotowo
![]()
No i poprosimy o foty całości![]()
Witam,
coś pochopnie ostatnio, pewnie Cie nie przekonam (chociaż to nie samsung)
ale jak można kupić PMA720 ?
Rożnicę dozbierałbym, wziął na raty ale kupiłbym:
Cambridge Audio Azur 351A review from the experts at whathifi.com
To już nie tylko kanał L, kanał P ale scena i przestrzeń czego Japończyk Ci nie da na 100%.
Zacznij zabawę w prawdziwe stereo.
Pozdr.
Ja podjalem decyzje, sprzedaje kino i kupuje PMA720 do DCD.
O jej. Cały tydzień byłem w rozjazdach a Paweł kupił nowy wzmacniacz - gratuluję. Proszę napisz jak sprawuje się HT Bypass i czy ten sprzęt sprawdzi się do muzyki rockowej?
Nie przesadzaj. PMA720 to nie taki zły wzmacniacz biorąc pod uwagę jego cenę. Azur 351A to dobry wzmacniacz, ale już znacznie droższy.
Obsługa w tym Łódzkim salonie bardzo miła. Nazwy nie podaje, żeby nie robić reklamy. Sprzętu nie za dużo. Pan, który mnie obsługiwał był miły, rozmowny i cierpliwy. Nie popędzał mnie i odniosłem wrażenie, że zna się na rzeczy.
Proszę sprawdź mi ten HT Bypass bo już mózg mi pęka od szukania wzmaka z tą opcją. Jak byłoby dobrze to kupię MH 70 i zakończą poszukiwania.
Dzisiaj będę odsłuchiwał Cambridge Audio Azur 851A, ponieważ mam już w domu ale już widzę, że będą jakieś kombinacje z uruchomieniem kina domowego.
AA odsłuchiwałem w Best Audio. Przyjemny koleś mnie tam obsługiwać. Tylko trochę mało mają sprzętu. Szczególnie budżetowego. Co do kupowania do kompletu to masz rację panuje taka "zasada". Choć ja tez zamierzam kupić do pary cd a.35.2Tak przy okazji miałeś może okazję słuchać DCD-520AE lub Topaz CD5?
AA odsłuchiwałem w Best Audio. Przyjemny koleś mnie tam obsługiwać. Tylko trochę mało mają sprzętu. Szczególnie budżetowego. Co do kupowania do kompletu to masz rację panuje taka "zasada". Choć ja tez zamierzam kupić do pary cd a.35.2Tak przy okazji miałeś może okazję słuchać DCD-520AE lub Topaz CD5?
Jak czas pozwoli to w weekend sprawdzę. A może zrób tak jak Ci już wcześniej pisałem. Wypożycz do kompletu przedwzmacniacz (AA X-Preamp). I podłączysz przedwzmacniacz z końcówką za pomocą XLR, a amplituner w końcówką 2RCA-2RCA. CD podpinasz do X-Preamp. Słuchając muzyki będziesz omijał amplituner. Powinno działać. Możesz jeszcze dopytać o to w sklepie.
Nie bedzie mi zal kina bo filmow nie ogaldam. Tylko muzyka a CA znowu gra jasno ja nie lubie takiego brzmienia. Pozatym chce miec komplet jednej firmy. PMA 720 jest za dobre pieniadze i mnie starczy. Pozatym kiedys sie nim bawilem i brzmienie mnie osobiscie pasuje. On jest raczej basowy z umiarkowana gora wiec do JBL spasuje, ja slucham rocka i metalu a nie lubie jest bardzo jasne brzmienie.
BTW. chyba PMA720 zagra jednak lepiej od amplitunera za 2000zl nie? Da sie do niego podlaczyc subwoofer pod te wyjscia PRE OUT czy to nie jest do tego?
Co to jest bumbas?
Ja podjalem decyzje, sprzedaje kino i kupuje PMA720 do DCD.