Wszystko o Burnout Paradise!

Masta_J

Active member
Bez reklam
Proponuję jednak wziąć udział w jednym z co najmniej 100 eventów do znalezienia na prawie każdym skrzyżowaniu w mieście - start po naciśnięciu L2 + R2 - z resztą przy każdym jest to napisane :D
Mnóstwo frajdy dostarczą Ci Race, Stunt Run, Burning Route, Marked Man, Road Rage - do odnalezienia osobno po odpowiednim przefiltrowaniu na mapie.
Super jumpy, płotki czy bilbordy to tylko klawy dodatek do fachowych zadań - których całe mnóstwo czeka również online.

Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:

mataman

New member
Bez reklam
Dowcipniś :) Sony rula poprostu, automatyczne karty, tiaaaaa.

No to jeszcze 115 eventów i criterion elite moje. Platyna w porównaniu z calaczkiem na fri siksti to BANAŁ, szczególnie po tym parszywym noobie friendly 'apdejcie'

Arek

Member
Dołączam do osób których wciągnęła ta gra :mrgreen:

Do tej pory pogrywałem singla i teraz jak już mam za sobą 86% gry stawiam pierwsze kroki w sieci. Po pierwszym razie myślę sobie, rzeź :twisted: , ale po kilkunastu próbach w wyścigach jest już trochę lepiej...

napiszcie proszę jak 'chelenges' trzeba zdobywać .

widzę że w sieci bardzo popularne są auta GT NIGHT... i EXTRIME RED HOT jak dobrze nazwy pamiętam. Ja mam 74/75 aut i takowych niet, skąd one :grin:

pzdr

dienekes' shade

New member
Jeśli chcesz brać udział w poszczególnych "czelendżach" - musisz dołączyć się do gier oznaczonych tym mianem (a nie 3burn) lub samemu założyć stosowną grę. Cała magia kryje się pod prawym przyciskiem d-pad' a.

Wymienione przez Ciebie auta wchodzą w skład dwóch różnych dodatków: pierwszy z Legendary Cars, drugi zaś z Boost Specials. Jak napisał Masta_J, oba są płatne.

mataman napisał:
No to jeszcze 115 eventów i criterion elite moje. Platyna w porównaniu z calaczkiem na fri siksti to BANAŁ, szczególnie po tym parszywym noobie friendly 'apdejcie'

Masz na myśli te wszystkie glitche, dzięki którym na x klocku można było zrobić z zamkniętymi oczami najtrudniejsze zadania z singla? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: W wersji na ps3 ich nigdy nie było, czytaj: albo legal, albo nic :D

Rozumiem Twój ból, miałem 103% w starej, poprawnej wersji :cool: Teraz to już nie to samo...

Wytrwałości przy robieniu CE życzę :eek:k:

Ostatnia edycja:

mataman

New member
Bez reklam
dienekes' shade napisał:
Masz na myśli te wszystkie glitche, dzięki którym na x klocku można było zrobić z zamkniętymi oczami najtrudniejsze zadania z singla? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: W wersji na ps3 ich nigdy nie było, czytaj: albo legal, albo nic :D

To fakt można było ale na ps3 nie ma pucharka za boost chain x20 jest tylko za x3

- nie ma, Power Park with a 100% rating
- nie ma, Get a 10x multiplier in Showtime
- nie ma, Get 10 Takedowns in Road Rage without Wrecking
- nie ma. Score over a 1,000,000 in Stunt Run
- nie ma, Win 25 Burning Routes, jest tylko 5
- nie ma, Get 500 Takedowns (online and offline)
- nie ma, Collect all Smashes, Successfully landed all SUPERJUMPS, Collect all Billboards
- nie ma, Set a Time Road Rule on every road, Set a Showtime Road Rule on every road
- nie ma, Get your Elite License, win every event, find all discoverables and beat every Road Rule.
- nie ma, Complete 250 online Challenges, In 8 Player online Freeburn lead 6 of the Today's Best Scores

i wiele wiele innych.... A szkoda :(

Ostatnia edycja:

dienekes' shade

New member
Pisałem o tym na łamach tego forum dawno, dawno temu.

W mojej opinii, 103% winno przekładać się na 100% pucharów, czyt. Platynę. Stało się inaczej - to był pierwszy i najniższy zarazem ukłon Criterion' a w stronę słabych graczy :rolleyes:

Niezależnie od tego, gramy dla siebie i frajdy, a nie pucharów, prawda? Wszystkie, podane przez Ciebie wymogi spełniłem już w sierpniu ubiegłego roku, a obecnie zrobiłem to po raz kolejny (prócz sieciówki) :cool:, więc tak, czy owak platynowo pełną gębą :p

Multi "Criterion Elite" all the way, baby :krol:

Ostatnia edycja:

mataman

New member
Bez reklam
dienekes' shade napisał:
Wszystkie, podane przez Ciebie wymogi spełniłem już w sierpniu ubiegłego roku

iiiii tam, ja chyba już w marcu, hehehehe. To chyba bedzie jedyna gra którą przejdę na obu platformach :) Gdzie ta wyspa kurka wodna!!!???

Arek

Member
jeszcze takie lamerskie pytania dot online...

jak dostaję jakąś wiadomość od rywala przed wyścigiem to ona się wyświetla tylko w górnym prawym rogu ekranu, czy można jakoś ją podejrzeć? Bo raz dostałem z krótką treścią a raz bez

a i jeszcze takie coś - ze dwa razy zdarzyło mi się że przed wyścigiem tuż przed startem zawiesiła mi się konsola i to tak że musiałem ją restartować. To wina mojego łącza? Nigdzie inndziej to się nie stało...

napiszcie jak najszybciej szukać znajomych (zakładając że znam ich nick)

dzięki :eek:k:

mataman

New member
Bez reklam
jak ktoś w tytule wiadomości wpisze treść to ja widzisz odrazu. Konsola zawsze może się zawiesić, łącze nie ma nic do tego. Jeżeli masz kogos na liście kto gra w danym momencie w BP to prawy na krzyzaku i mozesz zapraszac czy tez dołączyć do gry.

Do góry