Wszystko o Burnout Paradise!

Masta_J

Active member
Bez reklam
To mi wręcz brzydko pachnie, może się przecież znaleźć ktoś chętny na to - kradzież w biały dzień.

Pozdrawiam,

D

djrobus

Guest
A może to jest wersja z wszystkimi dodatkami, w stylu "retro samochody" itd. Na Store tych dodatków jest od groma, nie wiem tylko czy przydatnych

Masta_J

Active member
Bez reklam
No właśnie mnie zastrzeliłeś tą smutną wiadomością, że zostały nam już tylko dwa zadanka :rolleyes:

Pozdrawiam,

dienekes' shade

New member
K...., znowu się nie doczekałem towarzystwa :rolleyes:.

Zrobiłem wczoraj Elite, ale przyznam, że takiej ilości bugów wcześniej nie doświadczyłem :( Na koniec zostało mi 8 Road Rage' y i kląłem jak szewc.

Sam tryb jest durny i nudny, ale to co doprowadzało mnie do szału do zaliczanie takedown' u kiedy nie powinno to mieć miejsca i nie zaliczanie, gdy defeinitywnie rozwalałem adwersarzy. Niewidzialne ściany kasujące moją brykę też do najmilszych nie należały, kiedy przy 38/40 take down' ów byłem na "czerwonym polu". Eh, dobrze, że mam już to za sobą. Nigdy więcej :mrgreen:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Dobrze, że te takedown'y się w końcu zatrzymują na limicie chyba 40 bo myślałem, że to rośnie aż do ostatniego :)

Mnie męczy to, że jak skasujesz już przeciwnika ale przy okazji sam lądujesz na ścianie to nie zalicza ;)

O której grałeś?

Pozdrawiam,

mataman

New member
Bez reklam
Jak włączyłem sprzęta to ciebie nie było od jakiś 20 min także minimalnie sie rozmineliśmy. Trzeba by większą paką się zorganizować :) Banzai jak jest ? :D

dienekes' shade

New member
Kurka siwa, liczę na to. No właśnie, Baznai szarpie jak wściekły w Midnight Club L.A., ale może większa grupa zmotywowałaby go do gry ze znajomymi.

Z drugiej strony... my i nasze organizowanie się większą paczką :roll:

Banzai

New member
Już za momencik, już za chwileczkę, będę cały Wasz :D

Zostało mi w MC: LA jeszcze 16% kariery i po zaliczeniu tego śmigam do Paradise City.

Banzai

New member
Dobrze idzie, kawasaki ninja dojeżdża zawsze pierwsza :D
Kurcze, też już mam w poważnych planach RE5, więc na prawdę będzie ciężko pogodzić tyle tytułów.
Na szczęście mam więcej czasu na grę, niż niektórzy :)

dienekes' shade

New member
Nie ma jak różowe fele :eek:k:Wyjątkowo ciężki zad ma to auto. Da się nim zrobić każdy wynik w stun runie, ale ile siwych włosów mnie to kosztowało, hehe ;)

"Moje tocze fele..." :mrgreen:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Dzięki za grę panowie.
Przepraszam ale jestem kiepski w Stuncie - tylko te eventy zostały mi do ukończenia gry ale szczerze to nawet nie chce mi się za nie zabierać :confused:

Dienekes z taką łatwością trzaska balerony z jaką mi się czasami udaje robić drifta na stadionie :eek:k:

Do zobaczenia następnym razem, doładuję Headseta :D

Pozdrawiam,

Do góry