Wszystko o Burnout Paradise!

Banzai

New member
Ale crap teraz ten poziom w grze. Wystartowałem w pierwszym lepszym wyścigu (offline), rozbiłem się z 10 razy a i tak dojechałem na pierwszym. I wcale nie jechałem F1 :roll:

Arek

Member
A jest jakiś sposób aby ten soft wykasować i wgrać ten poprzedni? (motory) Jednocześnie nie kasując dotychczasowych save'ów?

mataman

New member
Bez reklam
A ja nie moge sobie obejrzeć świecących jak psu ja,,,, billboardów, buuuuuuuuu :(

M$ oddawać moja konsole!!!

Masta_J

Active member
Bez reklam
Cops and Robbers

http://www.joystiq.com/2009/02/06/criterion-bringing-cops-and-robbers-to-burnout-paradise/

burnoutparadiseultimatetf4.jpg

Pozdrawiam,

Masta_J

Active member
Bez reklam
dienekes' shade napisał:
O, właśnie się zorientowałem, że wątek został uhonorowany i otrzymał "sticky" :eek:k:(...)
Stało się to na moją skromną prośbę a sticky to już inicjatywa własna moda :)
Dzięki arsenal!!

Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:

mataman

New member
Bez reklam
Tak sie właśnie zastanawiam nad zakupem wersji na PS3 i mam pytanie za 100pkt. Czy wersja na pss us tez jest po polsku ? Ktos kupował ?

dienekes' shade

New member
Słyszałem, że wersja polska to lipa. Coś w stylu lokalizacji KZ2.

Na dniach zakupię BP UP i mam nadzieję, że dorwę wersję anglojęzyczną, coby DJ Atomiki (i tak irytującego) słuchać w j. angielskim.

dienekes' shade

New member
Czy ktoś jeszcze nie może zdobyć trofeum za 3xboost chain GT Hawkerem z Legendary Cars Pack? Czytałem na zachodnich forach, w tym oficjalnym, Criteriona, że problem pojawia się dość często i że badają tę kwestię...

Zrobiłem 6cio krotnego boosta i nadal nic :( Eh, strasznie się cieszę z powrotu do Paradise City. Nie spodziewałem się jednak tego typu bugów w tak dopracowanym tytule...

Ps. Wiem, że jest myk z podmianką save' a, ale nie chcę tego robić ;)

Ostatnia edycja:

dienekes' shade

New member
Tak czytałem, choć liczę na jakąś łatkę od Criterion' a ;)

Kurcze, ta gra jest niesamowita. Ukończyłem singla 3 razy, a mimo tego, jest we mnie tyle "przejściowego impetu", że grałem wczoraj 5 godzin bez przerwy, jak w nową, nieznaną mi grę. Cudo:krol:

No i ten latający samochód z Back to the Future!!! Zuo:krol:

Ostatnia edycja:

mataman

New member
Bez reklam
dienekes' shade czy mi sie wydaje czy ty mając BP kupiłeś BP ultimate pack ? :) Ile dałeś i gdzie ? Polska wersje ?

dienekes' shade

New member
Miałem kiedyś polską wersję BP, później jej miejsce zajęła azjatycka, a tej z kolei też się pozbyłem na wieść o planowanym wydaniu BP UP ;)

Wczoraj, w Saturnie (Arkadia) kupiłem polskiego BP UP za 99 złotych. To taniej niż na allegro.com :eek:k: Polski Dj Atomika trochę zasysa, podobnie jak tłumaczenie, ale nie dialogiem ta gra stoi, więc... :mrgreen:

Kocham tę grę :)

Do góry